Η Fremantle Media Απέκτησε Το "The Outlaw Chronicles"

0

Η Fremantle Media North America απέκτησε τα δικαιώματα του "The Outlaw Chronicles", της σειράς βιβλίων του Βρετανού συγγραφέα Angus Donald. Η σειρά που αποτελεί μια νέα εκδοχή του θρύλου του Ρομπέν των Δασών (Robin Hood), αποκτήθηκε με σκοπό την μεταφορά της στην μικρή οθόνη, με την μορφή τηλεοπτικής σειράς. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε το 2009, ενώ μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει συνολικά έξι βιβλία: τα Outlaw, Holy Warrior, King’s Man, Warlord, Grail Knight και The Iron Castle.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Robin και την ομάδα των περιθωριακών του στο Δάσος του Sherwood, συμπεριλαμβανομένου και ενός νεαρού προστατευόμενου. Καθώς η αποστολή του Robin εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο απο την συγκέντρωση χρημάτων για την αμνηστεία του, ο Robin θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος του, αλλά και να προστατέψει αυτούς που αγαπά, αναμέσα τους και την Marie-Anne, την Δούκισσα του Locksley και έρωτα της ζωής του."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Michael Konyves ("Last Knights"), ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η Fremantle Media North America.

Σύμφωνα με το Deadline, εκτός απο την τηλεοπτική σειρά, ο διάσημος ήρωας απασχολεί έντονα και το Hollywood καθώς τα στούντιο της Warner Bros., της Disney, της Sony και της Lionsgate σχεδιάζουν κινηματογραφικές μεταφορές του ήρωα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.