Η eOne Και Η Appian Way Απέκτησαν Το "The Searcher"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η eOne και η Appian Way του Leonardo DiCaprio απέκτησαν τα δικαιώματα του "The Searcher", του νέου βιβλίου του συγγραφέα Simon Toyne (the Sanctus trilogy). Σκοπός της απόκτησης των δικαιώματων είναι η μεταφορά της ιστορίας στην μικρή οθόνη με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

"Η ιστορία εστιάζει στον Solomon Creed, ένα άνθρωπο που δεν έχει καμία ανάμνηση απο το παρελθόν του και που καταληγει σε μια μικρή πόλη της Arizona με το όνομα Redemption.

Οταν οι κάτοικοι της πόλης μαζεύονται στο νεκροταφείο για την ταφή ενός ντόπιου, ξαφνικά ένα αεροπλάνο συντρίβεται στην έρημο. Καθώς ο σερίφης κατευθύνεται στο σημείο της συντριβής συναντά στο δρόμο έναν άγνωστο άνδρα. Ο άνδρας δεν φορά παπούτσια, δεν θυμάται τίποτε και δεν έχει ταυτότητα. Το μόνο στοιχείο για την ταυτότητα του, είναι ένα ένα ταμπελάκι στο πανωφόρι του και ένα βιβλίο αφιερώμενο στον ίδιο, με το όνομα Solomon Creed. Οταν ο Solomon μαθαίνει το όνομα της πόλης, νομίζει ότι βρίσκεται εκεί για να σώσει τον άνδρα που κηδεύτηκε εκείνο το πρωινό.

Για να μπορέσει να μάθει το παρελθόν του, ο Solomon θα πρέπει πρώτα να μάθει τα μυστικά της πόλης και την αλήθεια πίσω απο το θάνατο του άνδρα που έπρεπε να σώσει. Στο δρόμο του θα βρεθούν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να τον σταματήσουν, άνθρωποι που είναι έτοιμοι να καλέσουν τις πιο σκοτεινές δυνάμεις με σκοπό να εμποδίσουν τον Solomon."

Το "The Searcher" που αποτελεί το πρώτο μέρος της νέας σειράς του συγγραφέα Simon Toyne, θα εκδοθεί στις 6 Οκτωβρίου.

The Searcher Simon Toyne

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.