Η eOne Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Raven Rock"

0

Η Entertainment One Television ετοιμάζει την μεταφορά στην τηλεόραση του βιβλίου "Raven Rock: The Inside Story Of The U.S. Government’s Secret Plan To Save Itself – While the Rest Of Us Die by" που έγραψε ο Garrett Graff και που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

"Το βιβλίο ερευνά τις μυστικές προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης για την διασφάλιση της επιβίωσης στην περίπτωση όπου η Αμερική δεχθεί πυρηνική επίθεση και οι ηγέτες της σκοτωθούν. Η έρευνα εστιάζει σε αυτό που είναι γνωστό και ως "CoG" ή αλλιώς "Continuity of Government", ένα άκρως απόρρητο και πολύ λεπτομερές σχέδιο για την διάσωση των ανώτερων αξιωματούχων, την επανεκκίνηση της κυβέρνησης και την διάσωση της Αμερικής ή τουλάχιστον την ιδέα της. Το Raven Rock είναι μια τεράστια και απόρρητη υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση στην Pennsylvania, η οποία είναι σχεδιασμένη να λειτουργήσει σαν κεντρική διοίκηση της αμερικανικής κυβέρνησης στην περίπτωση πυρηνικής επίθεσης."

raven-rock-site-r

Οι εγκαταστάσεις του Raven Rock στη Pennsylvania.

Τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν αποκτήσει οι εταιρείες eOne και η Landscape Entertainment του Bob Cooper, με σκοπό την μεταφορά του με μορφή τηλεοπτικής σειράς.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.