Οι Εντυπωσιακοί Τίτλοι Αρχής Του "Flesh and Bone"

0

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς που θα γίνει σε δυο περίπου εβδομάδες, το Starz κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τους τίτλους αρχής του "Flesh and Bone", της νέας limited τηλεοπτικής σειράς του δικτύου. Αν και η σειρά αναμένεται να κινηθεί σε μονοπάτια που συνήθως δεν μας συγκινούν και δεν τραβούν την προσοχή μας, η αισθητική και το επίπεδο παραγωγής φαντάζει άξιο αναφοράς.

"Η σειρά ακολουθεί μια νεαρή χορεύτρια με ένα άκρως προβληματικό παρελθόν, που γίνεται μέλος μιας υψηλού κύρους, σχολής μπαλέτου της Νέας Υόρκης. Η σκοτεινή, σκληρή και πολύπλοκη σειρά εξερευνά την Νέα Υόρκη μέσα απο τα μάτια της Claire (Sarah Hay "Black Swan"), μιας ψυχολογικά τραυματισμένης αλλά και ταλαντούχας μπαλαρίνας που προσπαθεί να βρεί το δρόμο της μέσα απο τον δυσλειτουργικό και χλιδάτο κόσμο του μπαλέτου. Η αυτοκαταστροφική τάση της Claire και οι υψηλές της φιλοδοξίες την οδηγούν σε μια απρόβλεπτη συμπεριφορά, ειδικά όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τις μηχανοραφίες του κυκλοθυμικού Καλλιτεχνικού Διεθυντή και ενός ανεπιθύμητου επισκέπτη απο το παρελθόν της."

Δημιουργός της σειράς είναι η Moira Walley-Beckett ("Breaking Bad"), η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Lawrence Bender, Donna E. Bloom και Tiffany Hayzlett Parker.

flesh-and-bone-Opening-Titles
Πρωταγωνιστούν οι Sarah Hay, Ben Daniel, Emily Tyra, Damon Herriman, Irina Dvorovenko, Raychel Diane Weiner, Tina Benko, Clifton Duncan, Kurt Froman, Aubrey Morgan.

Υστερα απο την απρόσμενη επιτυχία του "Black Swan" του Darren Aronofsky, ο λαμπερός και ταυτόχρονα σκοτεινός κόσμος του επαγγελματικού μπαλέτου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με μια τηλεοπτική σειρά που και αυτή αναμένεται (και ελπίζουμε) να εστιάσει περισσότερο στη σκοτεινή πλευρά και πολύ λιγότερο στο glamour...

Το "Flesh and Bone" θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου, στο Starz.

Δείτε το βίντεο με τους τίτλους αρχής:

Δείτε το featurette:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.