Η Cate Blanchett Στο "Mrs. America" Του FX

0

Τα τελευταία χρόνια, οι τηλεοπτικές σειρές έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα τους, αποτελώντας πόλο έλξης ακόμη και για τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Μια ακόμη επιβεβαίωση αυτής της τάσης αποτελεί η είδηση του τηλεοπτικού ντεπούτου της Cate Blanchett, καθώς η βραβευμένη με δυο Oscar ηθοποιός ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Mrs. America", την νέα limited τηλεοπτική σειρά του FX, που θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2019.

"Το 'Mrs. America' αφηγείται την ιστορία του κινήματος της επικύρωσης της Τροπολογίας των Ίσων Δικαιώματων [Equal Rights Amendment (ERA)] και την απροσδόκητη αντίδραση μιας συντηρητικής γυναίκας με το όνομα Phyllis Schlafly (Cate Blanchett). Μέσα απο τα μάτια των γυναικών εκείνης της εποχής, όπως η Schlafly αλλά και των δεύτερο κύμα φεμινιστριών όπως οι Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug και Jill Ruckelshaus, η σειρά εξερευνά το πως οι σκληρότερες μάχες των πολιτισμικών πολέμων της δεκαετίας του 70', βοήθησαν την άνοδο της Ηθικής Πλειοψηφίας και άλλαξαν για πάντα το πολιτικό σκηνικό."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Dahvi Waller ("Mad Men", "Halt and Catch Fire"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τις Stacey Sher, Coco Francini και την Cate Blanchett, η οποία δήλωσε:

"Νιώθω ευγνώμων, που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Dahvi, την Stacey και την Coco, υπό την στέγη του ατρόμητου FX. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα εισέλθουμε σε αυτό το υλικό, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη η χρονική στιγμή, για να ξεφλουδίσουμε τα επίπεδα αυτής της πρόσφατης περιόδου της ιστορίας, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη, απ΄ότι σήμερα."

Η σειρά που αποτελείται απο εννέα επεισόδια θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2019, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται στις αρχές του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.