Η BOOM! Studios Στο Netflix

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix ήρθε σε συμφωνία με την BOOM! Studios, για την μεταφορά των comics του ανεξάρτητου οίκου στην τηλεόραση. Η συμφωνία αφορά live-action και animated σειρές, που πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνει τα comics "Lumberjanes", "Something is Killing the Children", "Once & Future" και "Mouse Guard".

Σύμφωνα με τον Brian Wright, τον Αντιπροέδρο Τηλεοπτικών Σειρών του Netflix:

"Οι χαρακτήρες της BOOM! είναι μοναδικοί, είναι πολύχρωμοι και ποικιλόμορφοι και οι ιστορίες τους έχουν την δύναμη να πυροδοτήσουν κάτι σε όλους μας. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε αυτές τις ιστορίες από τις σελίδες στην οθόνη και σε όλους τους θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο."

Ενώ σύμφωνα με τον Ross Richie, τον ιδρυτή και CEO της BOOM!:

"Δημιουργούμε πάνω από 20 νέα comics κάθε χρόνο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρεία που είναι το ίδιο παραγωγική με εμάς. Το μοναδικό μοντέλο συνεργασίας της BOOM!, που διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα της βιβλιοθήκης μας, ευνοεί τους δημιουργούς καθώς τους φέρνει μαζί με κορυφαίους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την μετάφραση της βραβευμένης βιβλιοθήκης μας με τα κορυφαία ταλέντα της τηλεόρασης και πλέον με τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στο χώρο του streaming."

Όντας ο μεγαλύτερος οίκος comics μετά την Marvel και την DC, η BOOM! Studios θα προσφέρει στο Netflix μια ευρεία γκάμα από comic ιστορίες, που διαθέτουν όλες τις προοπτικές για αξιόλογες τηλεοπτικές μεταφορές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.