Η Apple Παρήγγειλε Το "Time Bandits"

0

Συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό της υπηρεσίας streaming, η Apple ανακοίνωσε πως παρήγγειλε το "Time Bandits", την τηλεοπτική μεταφορά της περιπέτειας φαντασίας που σκηνοθέτησε ο Terry Gilliam το 1981, με πρωταγωνιστές τους John Cleese, Sean Connery, Shelley Duvall, Katherine Helmond, Ian Holm και Michael Palin.

"Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι, που εισέρχεται κατά λάθος σε μια ομάδα νάνων-χρονοταξιδευτών, οι οποίοι ταξιδέουν στο παρελθόν για κλέψουν θησαυρούς."

Η Apple Παρήγγειλε Το "Time Bandits"

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Anonymous Content, Paramount Television και Media Rights Capital, προς το παρόν δεν διαθέτει σεναριογράφο και showrunner, ενώ ο Terry Gilliam θα εκτελέσει μόνο χρέη παραγωγού.

Με ιστορία που προσφέρεται για επεισοδιακό φορμάτ, αλλά χωρίς την εμπλοκή του Terry Gilliam στο δημιουργικό κομμάτι, το τηλεοπτικό "Time Bandits" φαντάζει ενδιαφέρον και απρόβλεπτο.

Το "Time Bandits" έρχεται να προστεθεί στο "σαφάρι" προγράμματος που κάνει η Apple τους τελευταίους μήνες και που ήδη έχει εξασφαλίσει το "Calls", το reboot του "Amazing Stories", την σειρά του Damien Chazelle ("Whiplash", "La La Land"), μια sci-fi σειρά του Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") και το "See" των Steven Knight ("Taboo") και Francis Lawrence ("The Hunger Games").

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.