Η Apple Ετοιμάζει Το "Masters of the Air"

0

Με την έναρξη της νέας υπηρεσίας streaming Apple TV+ να απέχει μόλις δυο εβδομάδες, η Apple συνεχίζει τον σχεδιασμό για την παραγωγή νέων προγραμμάτων που θα εμπλουτίσουν το υλικό της νέας πλατφόρμας. Μια απο αυτές τις νέες μελλοντικές παραγωγές θα είναι και το "Masters of the Air", μια νέα πολεμική σειρά που βρίσκεται στο ίδιο τηλεοπτικό σύμπαν με τις σειρές "The Pacific" και "Band of Brothers" του HBO, που όμως δεν θα έχει καμία ανάμειξη στην παραγωγή της νέας σειράς.

"Το 'Masters of the Air' αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας αεροπόρων βομβαρδιστικών, που καταφθάνουν στην Γερμανία για να φέρουν τον πόλεμο πιο κοντά στον Χίτλερ."

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο John Orloff ("Band of Brothers"), βασισμένος στο βιβλίο "Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany" του Donald L. Miller.

Στην παραγωγή βρίσκονται οι Steven Spielberg με την εταιρεία του Amblin Television, ο Tom Hanks και η Playtone.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Apple θα διαθέσει περισσότερα απο $200 εκατομμύρια δολάρια στην παραγωγή της σειράς, που θα αποτελείται απο οκτώ επεισόδια...

 

Η Apple Ετοιμάζει Το "Masters of the Air"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.