Το Hulu Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Hitman"

0

Αν και οι μεταφορές του δημοφιλούς video game "Hitman" στον κινηματογράφο δεν κατάφεραν να συγκινήσουν κοινό και κριτικούς, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε το Hulu και την Fox 21, που ετοιμάζουν την μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού στην τηλεόραση.

"Η ιστορία εστιάζει στον Agent 47, σε έναν γενετικά εξελιγμένο δολοφόνο, που είναι γνωστός απο τα δυο τελευταία ψηφία ενός barcode tattoo που βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού του."

Η πρώτη μεταφορά του παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη έγινε το 2007, με πρωταγωνιστή τον Timothy Olyphant και σκηνοθέτη τον Xavier Gens. Μια ταινία που δεν κατάφερε να αποσπάσει καλές κριτικές, κάτι που οδήγησε την 20th Century Fox στην απόφαση να ξανασχεδιάσει το franchise απο την αρχή και με νέους συντελεστές. To 2015 το franchise επανήλθε στον κινηματογράφο με μια ταινία-reboot απο τον σκηνοθέτη Aleksander Bach και με πρωταγωνιστή τον Rupert Friend ("Homeland"). Ένα reboot που αποδείχθηκε χειρότερο και απο το πρώτο φίλμ, με αποτέλεσμα το κινηματογραφικό franchisε να μπεί στο ψυγείο επ'αόριστον.

Το Hulu Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Hitman"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο Derek Kolstad ("John Wick"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Adrian Askarieh και Chuck Gordon.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά του "Hitman" θα αποτελέσει μια πιστή μεταφορά του video game της IO Interactive, που μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα απο 25 εκατομμύρια τεμάχια.

Με ιστορία που φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στην τηλεόραση, το τηλεοπτικό "Hitman" θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη δράση τηλεοπτική σειρά, αν και εφόσον στελεχωθεί με τους κατάλληλους συντελεστές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.