Το HBO Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "Succession" & "Mogadishu, Minnesota"

0

Το δίκτυο HBO παρήγγειλε τοους πιλότους των "Succession" & "Mogadishu, Minnesota", δυο νέες τηλεοπτικές σειρές υψηλού προφίλ, καθώς προέρχονται απο δυο καταξιωμένους σκηνοθέτες του Hollywood, τον Adam McKay ("The Big Short") και την Kathryn Bigelow ("Zero Dark Thirty", "The Hurt Locker").

 

"Succession"

"Η ιστορία ακολουθεί την ταραχώδη ζωή μιας φανταστικής Αμερικανικής οικογένειας των Μ.Μ.Ε, που εκτός απο πολύ πλούσια και δυνατή είναι και πολύ δυσλειτουργική. Η δραματική σειρά εξερευνά την οικογενειακή αφοσίωση, τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο και τους κινδύνους της δύναμης στο 21ο αιώνα."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Jesse Armstrong ("Peep Show"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Will Ferrell, Frank Rich, Kevin Messick και τον Adam McKay, που θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

 

"Mogadishu, Minnesota"

"Ενα οικογενειακό δράμα που εξερευνά το τι σημαίνει να είσαι Αμερικάνος ανάμεσα στους Σομαλούς της Minneapolis."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του πιλότου της σειράς - που πιθανότατα θα ασχολείται με την στρατολόγηση Τζιχαντιστών στην Αμερική - έχει αναλάβει ο K’naan Warsame, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί την Kathryn Bigelow.

Υστερα απο μια προβληματική χρονιά όπου πολλές νέες σειρές "βγήκαν απο την πρίζα", το HBO παραγγέλνει δυο νέους πιλότους με πολύ αξιόλογους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες, αλλά όχι και τόσο ενδιαφέρουσες ιστορίες....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.