Το HBO Ετοιμάζει 4 Νέες Σειρές Απο Το Σύμπαν Του "Game Of Thrones"

0

Τα τελευταία επτά χρόνια το "Game Of Thrones" έχει αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για το HBO, έχοντας αποφέρει τεράστια κέρδη στο συνδρομητικό δίκτυο. Ομως το τέλος της είναι πλέον στον ορίζοντα και όπως πολλοί είχαν προβλέψει, το HBO θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την μεγάλη της επιτυχία, με την δημιουργία νέεων σειρών που θα αποτελούν κομμάτι απο το σύμπαν που δημιούργησε ο George R.R. Martin.

Ετσι, και σύμφωνα με τις επίσημες πρώτες πληροφορίες, το HBO ετοιμάζει τέσσερις νέες σειρές που θα εξερευνούν διαφορετικές χρονικές περιόδους απο την σειρά βιβλίων "A Song of Ice and Fire".

Το σενάριο των τεσσάρων νέων σειρών θα γράψουν οι Max Borenstein ("Godzilla", "Kong: Skull Island"), Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman and X-Men franchises), Brian Helgeland (Mystic River, A Knights Tale) και Carly Wray ("The Leftovers", "Westword", "Mad Men"), ενώ ο George R. R. Martin θα συμμετέχει και αυτός ενεργά σε κάποιες απο αυτές.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα, το σίγουρο είναι πως μια απο αυτές θα είναι έτοιμη λίγο πρίν τελειώσει η ένατη και τελευταία σαιζόν...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.