Ο Greg Berlanti Ετοιμάζει Το "Black Lightning"

0

Σύμφωνα με το Deadline, ο Greg Berlanti, ο παραγωγός των τηλεοπτικών comic σειρών "Arrow" και "The Flash", ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά ενός ακόμη σούπερ ήρωα της DC Comics. Ο λόγος γίνεται για τον Black Lightning, έναν απο τους πρώτους σημαντικούς Αφροαμερικανούς σούπερ ήρωες, που δημιούργησαν οι Tony Isabella και Trevor Von Eeden στην δεκαετία του 70'.

"Ο Black Lightning (Jefferson Pierce), είναι ένας σούπερ ήρωας με την ικανότητα να παράγει και να ελέγχει κεραυνούς. Στην αρχή υπήρξε διευθυντής γυμνασίου και αθλητής επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων που μετατράπηκε σε εκδικητή για να πολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα στην Suicide Slum της Metropolis. Στην συνέχεια έγινε μέλος της ομάδας Outsiders του Batman για πολλά χρόνια, ενώ για κάποιο διάστημα αποσύρθηκε και έγινε ο γραμματέας εκπαίδευσης του προέδρου Lex Luthor. Επιστρέφοντας στο ρόλο του εκδικητή, υπήρξε και μέλος της Justice League. Οι δυο του κόρες λειτουργούν σαν σούπερ ήρωες και αυτές, με τους χαρακτήρες Thunder και Lightning."

Ο Greg Berlanti Ετοιμάζει Το "Black Lightning"

Το σενάριο της νέας comic σειράς θα γράψουν οι Salim Akil και Mara Brock Akil , ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ιστορία θα εστιάζει σε ένα ήρωα που αν και κρέμασε το κοστούμι του, θα αναγκαστεί να επιστρέψει στη δράση εξαιτίας της κόρης του που αναζητά εκδίκηση και τις πράξεις μιας τοπικής συμμορίας που έχει στο στόχο της έναν πολλά υποσχόμενο φοιτητή.

Η σειρά που ακόμη δεν έχει τηλεοπτική στέγη, πιθανότατα θα καταλήξει στο δίκτυο CW, εκεί όπου φιλοξενούνται και οι υπόλοιπες σειρές του Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash", "Supergirl"), κάτι που σημαίνει ότι και η νέα σειρά θα διαθέτει αυτόν τον mainstream και teen friendly τόνο, που πλέον φαντάζει αδιάφορος και έτη φωτός πίσω απο τις comic σειρές του Netflix...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.