Το "Glitch" Στο Netflix

0

Αν και τον τελευταίο καιρό το Netflix έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή του δικού του προγράμματος, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με την απόκτηση των δικαιώματων προβολής των σειρών που προβάλλονται σε άλλα δίκτυα ή σε άλλες χώρες. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το "Glitch", η μεταφυσική σειρά του αυστραλιανού ABC. Η πρώτη σαιζόν της σειράς που δημιούργησαν οι Tony Ayres & Louise Fox έκανε πρεμιέρα στην Αυστραλία, τον Ιούλιο του 2015 αποτελούμενη απο έξι επεισόδια και συνοδεύτηκε απο αρκετά κολακευτικά σχόλια, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ανανέωση της και για μια δεύτερη σαιζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

"Το Glitch εστιάζει στην αγάπη, την απώλεια και το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Η μικρή πόλη Yoorana, μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα στο gothic υπόβαθρο μιας επικής ιστορίας που προέρχεται απο τους πιο απρόσμενους επισκέπτες - τους νεκρούς. Καθώς οι Αναστημένοι ανακαλύπτουν ποιοί είναι και γιατί επέστρεψαν, οι δικοί τους άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανησυχητική νέα πραγματικότητα, που θα δοκιμάσει τα ιδανικά και την πίστη τους. Στη δεύτερη σαιζόν, οι Αναστημένοι αποκαλύπτουν το μυστήριο του πως και γιατί επέστρεψαν, όμως το ταξίδι της συμφιλίωσης και εκδίκησης θα διακοπεί σύντομα απο μια άλλη θανάσιμη απειλή."

Στη δεύτερη σαιζόν της σειράς που θυμίζει έντονα το γαλλικό "Les Revenants", το Netflix θα εκτελέσει και χρέη συμπαραγωγού με το ABC, κάτι που σημαίνει ότι μεταφυσική τηλεοπτική σειρά θα αποκτήσει υψηλότερο επίπεδο παραγωγής και υψηλότερο προφίλ...

Δείτε το trailer της πρώτης σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.