Το FX Και Το BBC Παρήγγειλαν Την 2η Σαιζόν Του "Taboo"

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός του BBC & του FX ήθελε το "Taboo" να ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια, κάπου στη πορεία αυτός ο σχεδιασμός ανατράπηκε και η σειρά απέκτησε και δεύτερη σαιζόν, με αποτέλεσμα η πρώτη σαιζόν να μετατραπεί σε πρόλογο της ιστορίας. Μια κίνηση που προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην ροή της ιστορίας και που είχε σαν αποτέλεσμα ορισμένα βαρετά και υπερφορτωμένα με διαλόγους επεισόδια.

"Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο 1813 και ακολουθεί τον James Keziah Delaney, έναν μοναχικό τυχοδιώκτη που επιστρέφει απο την Αφρική με 14 περιβόητα διαμάντια, αναζητώντας την εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Αρνούμενος να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία East India, ο James αποφασίζει να "στήσει" την δική του εμπορική αυτοκρατορία, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μαχόμενα έθνη, την Βρετανία και την Αμερική."

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την δεύτερη σαιζόν είναι ελάχιστες, το μόνο σίγουρο είναι ότι το σκηνικό θα μεταφερθεί απο το μουντό και λασπωμένο Λονδίνο στον Νέο Κόσμο, εκεί όπου ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας του James Delaney - που δημιούργησε και ζωντάνεψε με μαεστρία ο Tom Hardy- θα βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον, με ότι αυτό σημαίνει για τους πολλούς και αδίστακτους εχθρούς του.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Steven Knight ("Eastern Promises", "Amazing Grace", "Locke"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Ridley Scott.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Michael Kelly, Jonathan Pryce, Oona Chaplin, David Hayman, Jessie Buckley, Ashley Walters, Jefferson Hall, Ed Hogg, Leo Bill, Christopher Fairbank, Richard Dixon, Jason Watkins και Nicholas Woodeson.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη σαιζόν του "Taboo" δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, καθώς αν και πλούσια σε ατμόσφαιρα, κινήθηκε με ένα μονότονο ρυθμό και χωρίς αλλαγές του σκηνικού. Ομως, με την δεύτερη σαιζόν, ευελπιστούμε πως οι Tom Hardy, Steven Knight και Ridley Scott θα εξιλεωθούν και θα μας προσφέρουν μια εξωτική περιπέτεια.

Η 2η σαιζόν του "Taboo" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.