Το FX Ετοιμάζει Το "The Mastermind"

0

Τα τελευταία χρόνια το δίκτυο FX έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα γύρω απο την παραγωγή original τηλεοπτικών σειρών. Με σειρές όπως το "Fargo", το "The Americans" και πιο πρόσφατα το "Taboo", το "Legion" και το "Atlanta", το συνδρομητικό δίκτυο έχει καταφέρει να ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη, κάτι που απ'ότι φαίνεται φιλοδοξεί να διατηρήσει με το "The Mastermind", μια νέα τηλεοπτική σειρά που χαρακτηρίζεται σαν αστυνομικό δράμα.

Το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο στην ομώνυμη ερευνητική σειρά του Atavist Magazine που έγραψε ο Evan Ratliff. Η ιστορία ακολουθεί τον Paul Le Roux, έναν ιδιοφυή προγραμματιστή και πρώην αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης, που μετατρέπεται σε πληροφοριοδότη της Drug Enforcement Administration [DEA].

Την υλοποίηση της σειράς έχουν αναλάβει οι εταιρείες παραγωγής των Noah Hawley ("Fargo", "Legion"), Robert Kirkman ("The Walking Dead", "Outcast") και των σκηνοθετών Joe και Anthony Russo ("Captain America: Winter Soldier"), οι οποίοι πιθανότατα θα αναλάβουν και την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Αν και δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά για την πλοκή της νέας σειράς, οι αξιόλογοι συντελεστές που βρίσκονται πίσω απο τις κάμερες δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για την νέα τηλεοπτική παραγωγή του δικτύου FX...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.