Το Fox Παρήγγειλε 10 Νέα Επεισόδια Απο Το "The X-Files"

0

Υστερα απο μήνες εικασιών και φημών, το δίκτυο Fox παρήγγειλε 10 νέα επεισόδια απο την τηλεοπτική σειρά "The X-Files". Η θρυλική σειρά επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πέρσι, ύστερα απο 13 χρόνια, με μια πρεμιέρα που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς η έλλειψη ροής στην ιστορία και μερικά κακογραμμένα επεισόδια, απογοήτευσαν τους φανατικούς θαυμαστές που σίγουρα περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο (διαβάστε την κριτική μας εδώ).

Βέβαια, η σειρά παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής και άν η νέα σαιζόν συνεχίσει απο εκεί που τελείωσε η προηγούμενη, αφήνωντας στην άκρη τις χαζές, κωμικές, αυτόνομες ιστορίες, τότε το "The X-Files" μπορεί να αποκτήσει ξανά το μομέντουμ και την ένταση που χαρακτήριζε τα παλιά επεισόδια.

Επικεφαλής και της νέας σαιζόν θα είναι ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully θα βρεθούν και πάλι οι David Duchovny και Gillian Anderson.

Η παραγωγή των νέων επεισόδιων θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Fox θέλει να προλάβει την σαιζόν 2017-2018, κάτι που σημαίνει ότι η πρεμιέρα της μπορεί να γίνει πρίν απο τα Χριστούγεννα...

Το Fox Παρήγγειλε 10 Νέα Επεισόδια Απο Το "The X-Files"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.