Δυο Νέες Σειρές Για Την Streaming Πλατφόρμα Της Warner Media

0

Ο πόλεμος του streaming όχι απλά μαίνεται, αλλά ολοένα και κλιμακώνεται, καθώς σιγά σιγά μπαίνουν στο παιχνίδι όλοι οι μεγάλοι παίκτες. Ο νέος μεγάλος παίκτης ακούει στο όνομα Warner Media, που εδώ και μήνες ετοιμάζει την δική της πλατφόρμα, που φυσικά θα φιλοξενήσει όλες τις παραγωγές της Warner Bros., αλλά και νέες τηλεοπτικές σειρές.

Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Warner Media ανέθεσε στον σεναριογράφο Patrick Somerville ("The Bridge", "The Leftovers", "Maniac") την δημιουργία δυο νέων τηλεοπτικών σειρών που θα φιλοξενηθούν στην νέα πλατφόρμα, το "Station Eleven" και το "Made for Love".
 

"Station Eleven"

Χαρακτηρισμένη σαν ενα μεταποκαλυπτικό θρίλερ, η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας επιζώντων, που τα κατάφεραν μέσα απο μια πανδημία γρίπης και πλέον είναι υπεύθυνοι για την ανοικοδόμηση του κόσμου. Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Patrick Somerville, βασισμένος στην ομώνυμη νουβέλα της St. John Mandel, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Hiro Murai ("Atlanta", "Barry").

 

"Made for Love"

Η ιστορία ακολουθεί την Hazel Green, μια 30+ γυναίκα που έχει τραπεί σε φυγή ύστερα απο την εγκατάλειψη του τραγικού, δισεκατομμυριούχου συζύγου της. Αυτό που δεν ξέρει όμως, είναι πως ο συζυγός της, της έχει εμφυτέψει το τσιπάκι Made for Love, που του επιτρέπει να γνωρίζει το που βρίσκεται, το τι βλέπουν τα μάτια της, τι ακούν τα αυτιά της και το τι νιώθει. Το σενάριο και αυτής της σειράς θα γράψει ο Patrick Somerville, βασισμένος στη νουβέλα της Alissa Nutting. Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει η SJ Clarkson ("The Defenders", "Jessica Jones").
 

Με αξιόλογους συντελεστές και ενδιαφέρουσες ιστορίες και οι δυο νέες σειρές φαντάζουν σαν αξιόλογες προσθήκες στην υπηρεσία streaming της Warner Media, που πρός το παρόν δεν διαθέτει επίσημο όνομα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.