Δείτε Τα Πρώτα 9 Λεπτά Απο Το "Manifest" Του NBC

0

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, το δίκτυο NBC κυκλοφόρησε τα πρώτα 9 λεπτά απο την νέα δραματική σειρά "Manifest", που θα κάνει πρεμιέρα σε ένα περίπου μήνα. Αν και τα πρώτα λεπτά της μεταφυσικής σειράς διαθέτουν ενδιαφέρον, πολύ φοβόμαστε πως αυτά τα 9 λεπτά θα είναι και τα πιο συναρπαστικά, καθώς αυτό που αναμένουμε στα επόμενα επεισόδια (κρίνωντας απο το promo υλικό που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα) είναι επεισόδια με αργό ρυθμό, υπεφορτωμένα με διαλόγους και ατέρμονες συζητήσεις.

"Ενα επιβατικό αεροπλάνο εξαφανίζεται απο τα ραντάρ και αφού όλοι θεωρούν πως έπεσε μέσα στη θάλασσα, ξαναεμφανίζεται μετά απο πέντε χρόνια. Για τους επιβάτες του αεροπλάνου ο χρόνος δεν έχει περάσει καθόλου, όμως για τους αγαπημένους τους στο σπίτι, έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια γεμάτα πόνο. Η σειρά ακολουθεί τις προσωπικές τους ζωές αλλά και το μεγάλο μυστήριο που επιφυλάσσει το πεπρωμένο τους."

Δείτε Τα Πρώτα 9 Λεπτά Απο Το "Manifest" Του NBC

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Jeff Rake ("The Tomorrow People", "The Mysteries of Laura"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο σκηνοθέτης Robert Zemeckis ("Forrest Gump", "Back to the Future Trilogy").

Πρωταγωνιστούν οι J.R. Ramirez ("Jessica Jones", "Power"), Melissa Roxburgh ("Valor"), Josh Dallas ("Once Upon a Time"), Athena Karkanis ("Zoo"), Parveen Kaur ("The Strain").

Με πλοκή που θυμίζει κάτι απο το "4400" και κάτι απο "Lost", η νέα σειρά του NBC δεν προδιαθέτει για κάτι το συναρπαστικό, καθώς δεν φαίνεται να διαθέτει ούτε την κλίμακα, αλλά ούτε και το budget που θα απαιτούσε η πλοκή του.

Το "Manifest" θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στο NBC.

Δείτε τα πρώτα 9 λεπτά:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.