Δείτε Τα 4 Πρώτα Λεπτά Απο Το "Preacher"

0

Λίγες ημέρες πρίν απο την πρεμιέρα της σειράς, το AMC κυκλοφόρησε τα 4 πρώτα λεπτά απο το "Preacher", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Garth Ennis και Steve Dillon.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Jesse Custer, έναν ιεροκήρυκα του Δυτικού Τέξας, που είναι κυριευμένος απο μια μυστηριώδη οντότητα, η οποία του προσδίδει μια ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη. Ο Jesse, η σκληροτράχηλη πρώην φίλη του Tulip και ένας περιπλανώμενος Ιρλανδός με το όνομα Cassidy, θα βρεθούν όλοι μαζί και μόλις συμβεί αυτό, ξαφνικά θα βρεθούν σε ένα τρελό κόσμο, γεμάτο με χαρακτήρες απο τον Παράδεισο, την Κόλαση και όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται ανάμεσα τους."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Sam Catlin ("Breaking Bad"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι δημιουργοί της σειράς Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "Pineapple Express").

Νέο Trailer Απο Το "Preacher"

Πρωταγωνιστούν οι Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Colletti, Lucy Griffiths, Anatol Yusef, Derek Wilson και Elizabeth Perkins.

Η εισαγωγή του πρώτου επεισοδίου φανερώνει αυτό που λίγο ή πολύ είχαμε όλοι αντιληφθεί, ότι η νέα σειρά του AMC είναι τολμηρή, βίαιη και άκρως ενδιαφέρουσα.

Το πρώτο επεισόδιο του "Preacher" θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαϊου στο AMC.

Δείτε τα πρώτα 4 λεπτά [Το βίντεο αφαιρέθηκε απο το AMC]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.