Το Comic "Darkness Visible" Στην Τηλεόραση

0

Η IDW Entertainment ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του "Darkness Visible", του comic που δημιούργησαν οι Mike Carey & Arvind Ethan David, για την θυγατρική της εταιρεία IDW Publishing.

"Το Darkness Visible εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι δαίμονες βοήθησαν τις συμμαχικές δυνάμεις να κερδίσουν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με την ανθρωπότητα να συμφωνεί να μοιραστεί τον κόσμο με μια άλλη φυλή. Εξήντα χρόνια μετά, αυτή η δύσκολη συμβίωση έχει προκαλέσει μια ατελείωτη τρομοκρατική διαμάχη. Ο Detective Daniel Aston είναι επιφορτισμένος με την διατήρηση της ηρεμίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως η αποστολή του θα δοκιμαστεί, όταν ένας δαίμονας θα πολιορκήσει την ψυχή του. Το Darkness Visible είναι ταυτόχρονα ένα μεταφυσικό θρίλερ και ένας στοχασμός στην φυλή, την μετανάστευση, την τρομοκρατία και την πολιτική, σε ένα κόσμο πολύ διαφορετικό, αλλά και τρομακτικά παρόμοιο με τον δικό μας."

Σύμφωνα με τον David Ozer, Πρόεδρο της IDWE:

"Όλοι μας στην IDW, ανυπομονούμε να εισέλθουμε σε αυτή την απίστευτη δημιουργική συνεργασία που θα φέρει δημιουργικά μυαλά του ιδίου κύματος σε ένα εξαιρετικά εφευρετικό project. Οταν διαθέτεις του καλύτερους του είδους να ωθούν άλλους που είναι εξίσου ταλαντούχοι, τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά."

Οι δημιουργοί του comic Mike Carey & Arvind Ethan David, θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών μαζί με τους Cavan Ash ("The Infidel"), Trevor Macy (Stephen King’s "Gerald’s Game", "The Haunting of Hill House").

Με πλούσιο κατάλογο πιθανών τηλεοπτικών μεταφορών απο την θυγατρική IDW Publishing, η IDW Entertainment εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της δημιουργίας τηλεοπτικών σειρών, μια φιλόδοξη κίνηση που αναμένεται να εγκαινιαστεί με την μεταφορά στην τηλεόραση του "Locke & Key"...

 

Το Comic "Darkness Visible" Στην Τηλεόραση

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.