Το Cinemax Παρήγγειλε Το "Warrior"

0

Τον περασμένο Μαϊο είχαμε αναφερθεί στην παραγγελία του πιλότου του "Warrior" απο το Cinemax, ένας πιλότος που φαίνεται να ικανοποίησε απόλυτα καθώς σύμφωνα με το Deadline, το θυγατρικό δίκτυο του HBO παρήγγειλε τα δέκα πρώτα επεισόδια της σειράς που είναι βασισμένη σε μια ιδέα του θρυλικού action-star και master των πολεμικών τεχνών Bruce Lee.

"To Warrior περιγράφεται σαν ένα βίαιο, γεμάτο δράση δράμα που εξελίσσεται κατά την διάρκεια των Πολέμων Tong στην Chinatown του Francisco, στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. Η ιστορία ακολουθεί τον Ah Sahm, έναν ανερχόμενο μάστερ των πολεμικών τεχνών που μεταναστεύει κάτω απο μυστηριώδεις συνθήκες απο την Κίνα στο San Francisco και μετατρέπεται σε φονικό όπλο για μια απο τις πιο δυνατές οικογένειες οργανωμένου εγκλήματος (tongs)."

Σύμφωνα με τον Kary Antholis, Πρόεδρο προγράμματος στο Cinemax:

"Το Warrior διαθέτει το πνεύμα των παραδοσιακών δραματικών σειρών του Cinemax, που καθιέρωθηκε μέσα απο τις σειρές 'Strike Back' και 'Banshee'. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν την σειρά πολεμικών τεχνών που συνδυάζει την έμπνευση του Bruce Lee με τα αφηγηματικά ταλέντα των Jonathan Tropper και Justin Lin."

Τo project αποτελούσε ένα όνειρο ζωής για τον Bruce Lee καθώς είχε ασχοληθεί και είχε γράψει αρκετά κείμενα σε ένα διάστημα αρκετών χρόνων, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να υλοποιήσει λόγω του ξαφνικού και μυστηριώδη θανάτου του.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jonathan Tropper ("Banshee", "This Is Where I Leave You"), βασισμένος στα χειρόγραφα κείμενα που έγραψε ο ίδιος ο Bruce Lee και που ανακάλυψε η κόρη του Shannon Lee, υπεύθυνη της εταιρείας Bruce Lee Enterprises.

Στην σκηνοθεσία του πιλότου βρίσκεται ο Justin Lin (Fast & Furious, Star Trek 3), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Troy Craig Poon και την Shannon Lee...

Artwork by: Guillaum Gibault

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.