Το Cinemax Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Outcast"

0

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε αναφερθεί στην ριψοκίνδυνη κίνηση του δικτύου Cinemax, που έσπευσε να αποκτήσει τα δικαιώματα του "Outcast", του νέου comic του Robert Kirkman ("The Walking Dead"), πρίν καν αυτό εκδοθεί.

Σήμερα ο δημιουργός του comic Robert Kirkman, μέσα απο το λογαριασμό του στο Twitter, έκανε γνωστό ότι το δίκτυο παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο της νέας μεταφυσικής τηλεοπτικής σειράς.

"Η ιστορία του Kyle Barnes, ενός ανθρώπου που έχει πληγεί απο τον δαιμονισμό απο την παιδική του ηλικία και που ξεκινά ένα ταξίδι αναζητώντας απαντήσεις. Το κακό της υπόθεσης όμως είναι, ότι οι απαντήσεις που θα βρεί ίσως οδηγούν στην αποκάλυψη, όμως δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις και μερικά αυγά."

Το σενάριο του πιλότου θα γράψει ο Robert Kirkman, ενώ θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους David Alpert, Sue Naegle, Chris Black και Sharon Tal Yguado.

Το πρώτο τεύχος του "Outcast" κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο με μεγάλη επιτυχία, ενώ το δεύτερο τεύχος θα κυκλοφορήσει το προσεχές Σάββατο στο Comic-Con του San Diego.

Ετσι μετά το "The Walking Dead" και προσεχώς το "Clone", ένα ακόμη comic του Kirkman παίρνει το δρόμο πρός την μικρή οθόνη, ένα χώρο που φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.