Το Cinemax Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Scarlet"

0

Υστερα απο την πρεμιέρα του πολύ αξιόλογου "Outcast", που συνοδεύτηκε με ρεκόρ τηλεθέασης για το δίκτυο, το Cinemax ετοιμάζει μια ακόμη τηλεοπτική μεταφορά comic. Σύμφωνα με το Deadline, o λόγος γίνεται για το "Scarlet", το comic της Icon Comics (θυγατρικής της Marvel) που έγραψε ο Brian Michael Bendis ("Jessica Jones") και εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Alex Maleev.

Το comic που εκδόθηκε για πρώτη φορα το 2010, ακολουθεί την Scarlet Rue, μια αντιδραστική νεαρή γυναίκα απο το Portland του Oregon, που στην πορεία προκαλεί την άνθιση μιας δεύτερης Αμερικανικής επανάστασης.

Το Cinemax Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Scarlet"

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο ATX Television Festival, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Austin του Texas, ο δημιουργός του comic Brian Michael Bendis, μίλησε για τις δυσκολίες της μεταφοράς και τους ανθρώπους που ανέλαβαν την υλοποίση της στην τηλεόραση:

"Το Scarlet είναι ένα απο αυτά τα πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Με μια πρωταγωνίστρια που σκοτώνει αστυνομικούς, επειδή ο κόσμος της είναι κατεστραμμένος. Οταν πουλήθηκε, δόθηκε σε ανθρώπους που αναζητούσαν κάτι τέτοιο, κάτι που σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια καλή θέση. Για αυτό να αναμένετε νεότερα."

Γεμάτο με πολιτικές αντιπαραθέσεις, έντονη βία και τόνο που θυμίζει το "Punisher", το comic του Bendis μπορεί να εξελιχθεί σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα και hardcore τηλεοπτική σειρά για το Cinemax, το θυγατρικό δίκτυο του HBO, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο...

Το Cinemax Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Scarlet"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.