Το CBS Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "S.W.A.T."

0

Το δίκτυο CBS παρήγγειλε τον πιλότο του "S.W.A.T.", το remake της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Aaron Spelling, που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση την περίοδο 1975-1976. Η σειρά του 1975 μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο το 2003, με πρωταγωνιστές τους Samuel L. Jackson, Colin Farrell και Michelle Rodriguez.

"Η ιστορία ακολουθεί έναν ντόπιο υπαστυνόμο της μονάδας S.W.A.T., ο οποίος θα δεί την αφοσιώση του να διχάζεται ανάμεσα στους δρόμους που μεγάλωσε και τους συναδέλφους του, όταν θα αναλάβει την ηγεσία μιας άρτιας εκπαιδευμένης μονάδας που έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος στο Los Angeles."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Aaron Rahsaan Thomas ("CSI: NY"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Shawn Ryan ("The Shield"), Neal H. Moritz ("Preacher") και τον Justin Lin ("Scorpion", "Fast & Furious"), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Με δεδομένο την αποτυχία του κινηματογραφικού φίλμ που σκηνοθέτησε ο Clark Johnson το 2003, το reboot της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 70' φαντάζει αχρείαστο, ενώ η ιστορία εν έτη 2017 είναι μάλλον ανέμπνευστη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.