Ανανεώθηκε για Δεύτερη Σαιζόν το "Arrow"

0

Με μια σύντομη δήλωση, το τηλεοπτικό δίκτυο CW ανακοίνωσε ότι η τηλεοπτική σειρά "Arrow" θα συνεχιστεί και του χρόνου. Μαζί με το "Arrow" το CW ανανέωσε και τις δύο άλλες επιτυχημένες σειρές του, το "Supernatural" και το "The Vampire Diaries".

"Ο Oliver Queen, ένας δισεκατομμυριούχος playboy, ύστερα απο την πενταετή του περιπέτεια σαν ναυαγός σε ένα ερημονήσι της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας, επιστρέφει σπίτι στην αγαπημένη του Starling City με σκοπό την εξόντωση του εγκλήματος που έχει "μολύνει" τους δρόμους της."

Βασισμένη στο δημοφιλή ήρωα και μέλος της Justice League, Oliver Queen ή Green Arrow της D.C. Comics η σειρά φιλοξενεί πολλούς γνωστούς ήρωες comic όπως η the Huntress, και Firefly. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti ("Green Lantern"), Andrew Kreisberg ("Warehouse 13") και Marc Guggenheim ("Eli Stone").

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell, Kathleen Gati, Willa Holland, Paul Blackthorne, Katie Cassidy, Nneka Croal, Roger R. Cross, David Ramsey, Susanna Thompson, Emily Bett Rickards.

Η πρώτη σαιζόν του "Arrow" βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ έχουν προβληθεί 13 απο τα συνολικά 23 επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.