Το AMC Παρήγγειλε Την Μίνι Σειρά "The Night of the Gun"

0

Το AMC παρήγγειλε το "The Night of the Gun", την τηλεοπτική μίνι σειρά που είναι βασισμένη στην ιστορία του David Carr, του δημοσιογράφου της The New York Times που μέσα απο τα απομνημονεύματα του, προσπάθησε να ερευνήσει την ταραχώδη ζωή του.

"Μήπως θυμόμαστε μόνο τις ιστορίες που αντέχουμε? Αυτές που μας εμφανίζουν όμορφους στον πίσω καθρέφτη? Στο 'The Night of the Gun', ο David Carr επαναπροσδιορίζει τα απομνημονεύματα, με την αποκαλυπτική ιστορία των χρόνων που υπήρξε εθισμένος στα ναρκωτικά και καταγράφει το ταξίδι του απο τους τεκέδες στα γραφεία της The New York Times. Βασισμένο σε εξήντα βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις, νομικά και ιατρικά αρχεία και τρία χρόνια ρεπορτάζ, το 'The Night of the Gun' είναι μια άγρια ιστορία που χρησιμοποιεί τα εργαλεία της δημοσιογραφίας για να επιβεβαιώσει το παρελθόν.
Η έρευνα του Carr για το δικό του παρελθόν, αποκαλύπτει ότι η οδύσσεια μέσα απο την εξάρτηση, την ανάρρωση, την ασθένεια και την ζωή σαν ανύπαντρος γονέας, ήταν πολύ πιο τρομακτική και στο τέλος πιο θαυματουργή, απο αυτό που επέτρεψε στον εαυτό να θυμάται.
Άγριο, τολμηρό και αξιοσημείωτο, το 'The Night of the Gun' είναι μια οδύσσεια που θα δυσκολευτείς πολύ να ξεχάσεις."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Shawn Ryan ("The Shield"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του David Carr, θα βρεθεί ο εξαιρετικός Bob Odenkirk ("Breaking Bad", "Better Call Saul").

Η μίνι σειρά που αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Odenkirk να ξεδιπλώσει για μια ακόμη φορά το πλούσιο ταλέντο του, θα αποτελείται απο έξι επεισόδια και θα προβληθεί μέσα απο το δίκτυο AMC...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.