Το AMC Παρήγγειλε 6 Επεισόδια Της Σειράς "Badlands"

0

Το δίκτυο AMC ανακοίνωσε ότι παρήγγειλε τα πρώτα έξι επεισόδια απο το "Badlands", της νέας δραματικής σειράς πολεμικών τεχνών, που βασίζεται (χαλαρά) στη κλασσική Κινεζική ιστορία "Journey To The West".

"Σε μια χώρα που εξουσιάζεται απο φεουδαρχικούς βαρώνους, το "Badlands" αφηγείται την ιστορία ενός τρομερού πολεμιστή και ενός νεαρού αγοριού, που ξεκινούν ένα ταξίδι μέσα απο μια επικίνδυνη έκταση αναζητώντας την διαφώτιση."

Το σενάριο της σειρά εχουν αναλάβει οι Al Gough και Miles Millar ("Smallville"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Stacy Sher, Michael Shamberg ("Pulp Fiction", "Contagion"), Daniel Wu (Tai Chi Zero) και Stephen Fung.

Σύμφωνα με τον Joel Stillerman, αντιπρόεδρο του AMC:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Al & τον Miles, την Stacey & τον Michael για την μεταφορά του Badlands. Μια δημιουργική ομάδα που έχει γνωρίσει την επιτυχία στα κλασικά είδη, τόσο στη τηλεόραση όσο και τον κινηματογράφο. Πιστεύω ότι η ενασχόληση τους και με το είδος των πολεμικών τεχνών θα είναι το ίδιο επιτυχημένη. Μαζί με την υπέροχη ιστορία, έχουν συγκεντρώσει και μια εξαιρετική ομάδα ειδικών στην χορογραφία πολεμικών τεχνών, όπως είναι ο Daniel Wu και ο Stephen Fung."

Το "Badlands" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016.

Artwork: Exphrasis

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.