Το AMC Ετοιμάζει Τη Μίνι Σειρά "The Little Drummer Girl"

0

Το δίκτυο AMC ετοιμάζει το "The Little Drummer Girl", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του John le Carré ("The Tailor of Panama", "The Night Manager"), που εκδόθηκε το 1983. Το 1984, η νουβέλα του le Carré μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο απο τον σκηνοθέτη George Roy Hill και με πρωταγωνιστές τους Diane Keaton, Γιώργο Βογιατζή και Klaus Kinski.

"Κατά την διάρκεια των διακοπών της στη Μύκονο, η Charlie επιθυμεί μόνο ηλιόλουστες μέρες και μια σύντομη διακοπή απο την βαρετή μεγαλοαστική ζωή της Αγγλίας. Τότε ένας όμορφος ξένος γοητεύει και παρασύρει την ανερχόμενη ηθοποιό απο τους φίλους της, όμως οι προθέσεις του μόνο ρομαντικές δεν είναι. Ο Joseph είναι ένας πράκτορας της Ισραηλινής αντικατασκοπείας και η Charlie έχει επιλεγεί για να ξετρυπώσει τον ηγέτη μιας Παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης, που είναι υπεύθυνη για μια σειρά φονικών βομβιστικών επιθέσεων. Αν και δεν καθόλου σίγουρη για την δική της αφοσίωση, η Charlie κάνει το ντεπούτο της στο ρόλο της ζωής της, σαν διπλός πράκτορας στο θέατρο του αληθινού."

Την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων έχει αναλάβει ο καταξιωμένος Κορεάτης σκηνοθέτης Park Chan-Wook ("Old Boy", "The Handmaiden"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Charlie θα βρεθεί η ανερχόμενη Βρετανίδα Florence Pugh ("The Falling", "Lady Macbeth").

Τα γυρίσματα της μίνι σειράς θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018...

 

Το AMC Ετοιμάζει Τη Μίνι Σειρά "The Little Drummer Girl"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.