Το AMC Ετοιμάζει Το "On Becoming a God in Central Florida"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο AMC ετοιμάζει το "On Becoming a God in Central Florida", μια νέα τηλεοπτική σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Smokehouse Pictures, TriStar Television και της AMC Studios.

"Το On Becoming A God είναι μια μαύρη κωμωδία που εστιάζει στην κουλτούρα της ελεύθερης επιχειρηματικότητας και το αδιάκοπο κυνηγητό του Αμερικανικού Ονείρου, απο μια νεαρή γυναίκα στις αρχές του 1990. Έχοντας χηρέψει πρόσφατα και χωρίς να έχει κληρονομήσει τίποτα, η χαμηλόμισθη υπάλληλος του θαλάσσιου πάρκου στο Orlando, Krystal Gill (Dunst), με ψέματα, απάτες και μηχανορραφίες, ανεβαίνει ραγδαία τις κλίμακες στο Founders American Merchandise, την αιρετική, πατριωτική κομπίνα δισεκατομμυρίων που τελικά την οδήγησε στην καταστροφή."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Robert Funke και Matt Lutsky, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Λάνθιμος ("The Lobster"), ο οποίος θα κάνει το ντεπούτο του στην αμερικανική τηλεόραση.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Krystal Gill θα βρεθεί η Kirsten Dunst ("Spider-Man ", "Fargo S2"), ενώ πρός το παρόν παραμένουν άγνωστα τα ονοόματα των ηθοποιών που θα την πλαισιώσουν.

Η νέα σειρά που βρίσκεται στα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2017, ενώ η πρεμιέρα της τοποθετείται μέσα στο 2018...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.