Το AMC Ανανέωσε Το "Halt and Catch Fire" Για 4η Και Τελευταία Σαιζόν

0

Αν και το "Halt and Catch Fire" δεν έσπασε ποτέ τα κοντέρ της τηλεθέασης, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η σειρά του AMC αποτελεί ένα άκρως ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν, με εξαιρετικές ερμηνείες απο το πολύ ταλαντούχο cast, που μέσα στα επόμενα χρόνια θα απολαύσουμε και σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές.

Η σειρά που φλέρταρε με την ακύρωση αρκετές φορές, κατάφερε τελικά να σταθεί στα πόδια της και σήμερα - την ημέρα που θα προβληθεί στην Αμερική ο επίλογος της τρίτης σαιζόν - το AMC ανακοίνωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει και του χρόνου, με την τέταρτη σαιζόν που θα είναι και η τελευταία.

Σύμφωνα με τους showrunners της σειράς Christopher Cantwell και Christopher C. Rogers:

"Πρώτα απ΄΄ολα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε σαν συνεργάτη το AMC, που μας γαλούχησε απο νεαρούς σεναριογράφους σε showrunners, αυτές τις τρείς τελευταίες σαιζόν. Υπήρξε ένα προνόμιο για εμας να βλέπουμε τον κόσμο του 'Halt and Catch Fire' να μεγαλώνει και να ωριμάζει μέσα σε αυτά τα χρόνια, με την δύναμη αυτού του απίστευτου cast, του εξαιρετικού συνεργείου και τους πολύ ταλαντούχους σεναριογράφους μας. Σε αυτή την τέταρτη και τελευταία σαιζόν, θα ολοκληρώσουμε το show με τους δικούς μας όρους και θα προσφέρουμε στην ιστορία, στους χαρακτήρες και τους θαυμαστές, τον επίλογο που τόσο πολύ αξίζουν."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Cantwell & Chris Rogers, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Mark Johnson και Melissa Bernstein ("Breaking Bad", "Rectify").

Πρωταγωνιστούν οι Lee Pace ("Pushing Daisies"), Scoot McNairy ("Monsters", "Argo"), Mackenzie Davis ("Smashed"), Kerry Bishé ("Argo", "Grand Piano"), Toby Huss ("Cowboys & Aliens"), David Wilson Barnes ("The Bourne Legacy").

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "Halt and Catch Fire" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.