Το Amazon Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Carnival Row"

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το Amazon να παραγγέλνει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν του "Carnival Row", το υψηλό κόστος και το ριψοκίνδυνο ύφος του project, ανάγκασαν την συνδρομητική υπηρεσία να "τεστάρει" την σειρά μέσα απο το επεισόδιο-πιλότο. Οπως συνηθίζει άλλωστε η υπηρεσία, το πιλοτικό επεισόδιο θα διατεθεί δωρεάν στους συνδρομητές και αν η ανταπόκριση είναι ικανοποιητική, τότε το Amazon θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Το "Carnival Row", αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του σεναρίου "A Killing on Carnival Row" που έγραψε ο Travis Beacham.

"Η ιστορία εξελίσσεται γύρω απο έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος κυκλοφορεί στην μελλοντική πόλη Burgue, που μοιάζει με το Λονδίνο του 18ου αιώνα και που κατοικείται απο ανθρώπους αλλά και απο άλλα πλάσματα."

Επικεφαλής της σειράς είναι ο Guillermo del Toro ("Pan's Labyrinth", "Hellboy", "Pacific Rim"), ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε ανεπιτυχώς να μεταφέρει την ιστορία στον κινηματογράφο, με σκηνοθέτη τον Tarsem Singh ("The Fall").

Το σενάριο του πιλότου θα γράψουν απο κοινού οι Rene Echevarria ("Star Trek: The Next Generation", "The 4400"), Travis Beacham ("Pacific Rim") και ο Guillermo del Toro, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Την παραγωγή του πιλότου θα υλοποιήσουν απο κοινού η Legendary και η Amazon Studios.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.