Το Amazon Παρήγγειλε Την Σειρά "Jack Ryan"

0

Πρίν απο λίγες ώρες το Amazon ανακοίνωσε ότι παρήγγειλε τα δέκα πρώτα επεισόδια απο το "Jack Ryan", το reboot του franchise που είναι βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία που έγραψε ο Tom Clancy. Ετσι, ύστερα απο πέντε κινηματογραφικές μεταφορές, ο ήρωας που δημιούργησε ο Tom Clancy θα δοκιμάσει την τύχη του και στην μικρή οθόνη.

"Η σειρά ακολουθεί τον 30+ Ryan, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μοτίβο μέσα σε μια επικοινωνία τρομοκρατών. Αυτή η ανακάλυψη θα τον φέρει στο επίκεντρο και απέναντι σε μια γενιά τρομοκρατίας που απειλεί με καταστροφές σε παγκόσμιο επίπεδο."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain") και Graham Roland (Almost Human), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Brad Fuller και Andrew Form.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Amazon Studios, Roy Price:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε το παγκόσμιο franchise Jack Ryan στην συλλογή μας. Οι πελάτες μας θα απολαύσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταφορά της σειράς βιβλίων, ανεβάζοντας και άλλο τον πήχη της ποιότητας που κατέστησε την υπηρεσία Prime Video, μια απο τις καλύτερες."

Το Amazon Παρήγγειλε Την Σειρά "Jack Ryan"

Ο πρωταγωνιστής της σειράς John Krasinski σε σκηνή απο την ταινία "13 Hours".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Ryan βρίσκεται ο John Krasinski ("The Office", "13 Hours"), ενώ πρός το παρόν παραμένουν άγνωστα τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Platinum Dunes του Michael Bay, της Skydance Media και της Paramount TV, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν μέσα απο το Amazon Prime Video.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.