Το Amazon Παρήγγειλε Την 1η Σαιζόν Του "The After"

0

Το Amazon παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν του "The After", της νέας μεταφυσικής τηλεοπτικής σειράς του Chris Carter ("The X-Files").

"Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα ανθρώπων όπου ύστερα απο τον εγκλωβισμό τους σε ένα ουρανοξύστη, μαθαίνουν ότι το Los Angeles βιώνει ένα αποκαλυπτικό γεγονός που προκλήθηκε απο μια εξωγήινη παρέμβαση."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο ίδιος ο Carter, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνεντεύξη του δήλωσε:

"Η νέα σειρά είναι μια μίξη δράματος και μεταφυσικού. Πότε δεν μου άρεσε η ετικέτα του sci-fi, αν και υπάρχει αρκετή επιστημονική φαντασία στο The After.

Πρωταγωνιστούν οι Louise Monot ("Les petits mouchoirs"), Aldis Hodge ("Leverage"), Andrew Howard ("Copper"), Arielle Kebbel ("Vampire Diaries"), Jamie Kennedy ("Ghost Whisperer"), Sharon Lawrence ("NYPD Blue"), Adrian Pasdar ("Heroes").

Ο πιλότος της σειράς έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο και απέσπασε καλές κριτικές, κάτι που οδήγησε τα Amazon Studios στην παραγγελία ολόκληρης της πρώτης σαιζόν.

Η πρώτη σαιζόν του "The After" θα αποτελείται απο οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2015.

UPDATE | Τελικά το Amazon αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υλοποίηση της σειράς. | UPDATE

Δείτε το clip:

 

the-after---amazon-studios-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.