Το Amazon Παρήγγειλε Το "I Love Dick"

0

Το Amazon παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν απο το "I Love Dick", την νέα τηλεοπτική σειρά της Jill Soloway, που έλαβε το "πράσινο φώς" ύστερα απο την επιτυχημένη προβολή του πιλοτικού επεισοδίου.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην γραφική, διανοούμενη κοινότητα Marfa του Texas. Η Chris (Kathryn Hahn) και ο Sylvere (Griffin Dunne) καταφθάνουν στη Marfa, ύστερα απο μια προσφορά υποτροφίας στον Sylvere, που προσπαθεί να ολοκληρώσει το βιβλίο που γράφει για το Ολοκαύτωμα. Οταν θα συναντήσουν τον Dick (Kevin Bacon), αυτός θα αποδοκιμάσει τις φαντασιώσεις και τις προκαταλήψεις τους γύρω απο τον έρωτα και την μονογαμία. Μια εξερεύνηση της γυναικείας οπτικής και του πως αφηγούμαστε τις ιστορίες γύρω απο την αγάπη κα τον πόθο, το I Love Dick καταγράφει την εξέλιξη του γάμου, το ξύπνημα ενός καλλιτέχνη και την αποθέωση ενός συγγραφέα με το όνομα Dick."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Jill Soloway ("Transparent"), βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο που έγραψε η Sarah Gubbins και το βιβλίο του Chris Kraus.

Πρωταγωνιστούν οι Kevin Bacon ("The Following"), Kathryn Hahn ("Bad Moms"), Griffin Dunne ("Dallas Buyers Club"), Roberta Colindrez, Adhir Kalyan, Phoebe Robinson, India Menuez, Robin Lambaria, Pat Towne.

Η κωμική σειρά με τον παρεξηγήσιμο τίτλο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 απο την υπηρεσία Prime Video του Amazon.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.