Το Amazon Απέκτησε Το "Electric Dreams"

0

Το Amazon απέκτησε το "Electric Dreams", την τηλεοπτική ανθολογία sci-fi ιστοριών που έγραψε ο Philip K. Dick ("Blade Runner", "Total Recall"). Το κάθε ένα επεισόδιο της σειράς που αποτελείται απο δέκα μέρη, θα είναι αυτόνομο και θα βασίζεται σε μια διαφορετική ιστορία.

Οι sci-fi ιστορίες του Philip K. Dick θα μεταφερθούν στην τηλεόραση απο μια ομάδα πολύ αξιόλογων σεναριογράφων που περιλαμβάνει τους Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica", "Outlander"), Michael Dinner ("Justified"), Tony Grisoni ("Fear and Loathing in Las Vegas"), Jack Thorne ("Harry Potter and the Cursed Child"), Matthew Graham ("Doctor Who"), David Farr ("The Night Manager"), Dee Rees ("Bessie") και Travis Beacham ("Pacific Rim").

To "Electric Dreams" θα αποτελέσει την δεύτερη σειρά του Amazon που είναι βασισμένη σε κάποιο έργο του Philip K. Dick, καθώς εδω και δυο χρόνια η υπηρεσία streaming προβάλλει το "The Man in the High Castle".

Την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς θα υλοποιήσει η Sony Pictures TV, με παραγωγούς τους Ronald D. Moore, Michael Dinner και τον ηθοποιό Bryan Cranston ("Breaking Bad"), ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει και στο πρώτο επεισόδιο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.