Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

0

Αν και ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του αρκετές νέες σειρές, οι περισσότερες από αυτές φαντάζουν σαν αβέβαια στοιχήματα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το πανάκριβο "The Wheel of Time" του Amazon, το παλαβό "Cowboy Bepop" του Netflix, το υψηλού προφίλ "Mayor of Kingstown" του Paramount+, το "Hawkeye" του Disney+ και η μίνι σειρά "The Shrink Next Door" του Apple Tv+.

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου (Με σειρά πρεμιέρας)

 

"DR. BRAIN" [APPLE TV+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

"Η ιστορία ακολουθεί τον Sewon (Lee Sun-kyun), έναν ιδιοφυή επιστήμονα του εγκεφάλου, που θα βιώσει μια τρομακτική προσωπική τραγωδία, όταν η οικογένεια του θα πέσει θύμα ενός μυστηριώδους ατυχήματος. Απελπισμένος να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη, θα φτάσει στα άκρα για να λύσει αυτό το τραγικό μυστήριο, εκτελώντας εγκεφαλικούς συγχρονισμούς (brain syncs) με τους νεκρούς, με σκοπό να αποκτήσει πρόσβαση στις αναμνήσεις τους και να ανακαλύψει στοιχεία γύρω από τον τρόπο που χάθηκαν."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Kim Jee-Woon ("I Saw the Devil", "Illang: The Wolf Brigade"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο και εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη.

Πρωταγωνιστούν οι Lee Sun-kyun, Lee You-young, Park Hee-soon, Seo Ji-hye και LEE Jae-won.

Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"THE UNLIKELY MURDERER" Μίνι Σειρά 5 Επεισοδίων [NETFLIX]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

"Το 'The Unlikely Murderer' αποτελεί μια μυθοπλαστική εκδοχή του πως ο Stig Engström, ο γραφίστας που κατονομάστηκε ως ο πιθανός δολοφόνος του Πρωθυπουργού της Σουηδίας Olof Palme, κατάφερε να ξεφύγει από την δικαιοσύνη μέχρι την ημέρα του θανάτου του, μέσα από έναν συνδυασμό θράσους, τύχης και ένα πολύπλοκο αστυνομικό σώμα. Τι γνωρίζουμε για τον Stig Engström? Πως τον άφησε η αστυνομία να διαφύγει, ενώ ήταν στο κατόπι του? Ο φόνος δεν ήταν καλά σχεδιασμένος, ο Engström τα έκανε όλα λάθος από την αρχή και σχεδόν κανείς δεν πίστεψε τα ψέματα του, για το τι ακριβώς έκανε εκείνη την μοιραία νύχτα του 1986, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Wilhelm Behrman ("Before We Die") και Niklas Rockström ("Alex"), βασισμένοι στο βιβλίο του Thomas Pettersson. Πρωταγωνιστούν οι Robert Gustafsson, Peter Andersson, Mikael Persbrandt, Björn Bengtsson, Joel Spira, Shanti Roney, Torkel Petersson, Emil Almén, Eva Melander.

Πρεμιέρα: 5 Νοεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"DEXTER: NEW BLOOD" [SHOWTIME]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

"Η ιστορία εξελίσσεται δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Dexter στον Τυφώνα Laura. Ο Dexter ζεί πλέον με νέα ταυτότηα στην μικρή πόλη Iron Lake της Νέα Υόρκης. Αν και ο Dexter έχει υιοθετήσει πλήρως αυτή την νέα ζωή, κάποια ανεξήγητα γεγονότα μέσα σε αυτήν την εσωστρεφή κοινότητα, θα αναγκάσουν τον αληθινό εαυτό του να βγεί ξανά στην επιφάνεια."

Το σενάριο έχουν γράψει οι Warren Hsu Leonard ("How to Get Away with Murder"), Jeff Lindsay ("Dexter") και Clyde Phillips ("Nurse Jackie"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marcos Siega ("The Following").

Πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julia Jones, Jack Alcott, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Clancy Brown.

Πρεμιέρα: 7 Νοεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"THE SHRINK NEXT DOOR" Μίνι Σειρά [APPLE TV+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

"Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το 'The Shrink Next Door' καταγράφει την περίεργη σχέση ανάμεσα στον ψυχίατρο των σταρ Dr. Isaac “Ike” Herschkopf (Paul Rudd) και τον επί χρόνια ασθενή του Martin “Marty” Markowitz (Will Ferrell). Κατά την διάρκεια της σχέσης τους, ο χαριτωμένος Ike εισέρχεται σταδιακά στη ζωή του Marty και αργότερα πηγαίνει και στο σπίτι του στο Hamptons, παρακαλώντας τον να τον ορίσει πρόεδρο της οικογενειακής επιχείρησης. Η σειρά εξερευνά το πως μια φαινομενικά φυσιολογική δυναμική γιατρού-ασθενούς, μετατρέπεται σε μια σχέση εκμετάλλευσης, γεμάτη με χειραγώγηση, παιχνίδια εξουσίας και δυσλειτουργία στα καλύτερα της."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Georgia Pritchett ("Veep", "Glued"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Will Ferrell και Paul Rudd. Πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell, Paul Rudd, Kathryn Hahn, Casey Wilson, Gable Swanlund, Sarayu Blue, Kesia Brooke, Mathew Trent Hunnicutt, Alina Abbe.

Πρεμιέρα: 12 Νοεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

 

"MAYOR OF KINGSTOWN" [PARAMOUNT+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

"Η σειρά ακολουθεί την οικογένεια McLusky, μια οικογένεια με μεγάλη επιρροή στο Kingstown του Michigan, όπου η κάθειρξη είναι η μοναδική επιχείρηση σε άνθιση. Εξερευνώντας θέματα όπως ο συστημικός ρατσισμός. η διαφθορά και η ανισότητα, η σειρά προσφέρει μια έντονη ματιά στην προσπάθεια τους να επιβάλλουν την τάξη και την δικαιοσύνη σε μια πόλη που δεν έχει τίποτε από τα δυο."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Taylor Sheridan ("Sicario", "Yellowstone", "Hell or High Water") & Hugh Dillon, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών. Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Renner, Dianne Wiest, Aidan Gillen, Kyle Chandler, Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Emma Laird, Feaven Abera, Dorly Jean-Louis, James Jordan, Amanda Barker, Darlene Cooke.

Πρεμιέρα: 14 Νοεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"YELLOWJACKETS" [SHOWTIME]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Νοεμβρίου

"Με ισόποσες δόσεις από έπος επιβίωσης, ιστορία ψυχολογικού τρόμου και δράμα ενηλικίωσης, το 'Yellowjackets' αποτελεί την επική ιστορία των μελών μιας ιδιαίτερα ταλαντούχας ομάδας ποδοσφαίρου του λυκείου, που ατυχώς έγιναν οι επιζώντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος, στην απομακρυσμένη άγρια φύση του βορά. Η σειρά καταγράφει την κάθοδο τους από μια πολύπλοκη αλλά επιτυχημένη ομάδα σε μια άγρια φυλή, ενώ την ίδια ώρα ιχνηλατεί τις ζωές που προσπάθησαν να ξαναφτιάξουν 25 χρόνια μετά, αποδεικνύοντας πως το παρελθόν δεν είναι στα αλήθεια πίσω και αυτό που ξεκίνησε έξω στην άγρια φύση, δεν έχει τελειώσει στα αλήθεια."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Ashley Lyle και Bart Nickerson, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Eva Sørhaug ("Your Honor") και Karyn Kusama ("Æon Flux").

Πρωταγωνιστούν οι Juliette Lewis, Christina Ricci, Melanie Lynskey, Sammi Hanratty, Sophie Nélisse, Tawny Cypress, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Keeya King, Steven Krueger, Ella Purnell, Peter Gadiot, Warren Kole.

Πρεμιέρα: 14 Νοεμβρίου

Δείτε το trailer:


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.