Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021

0

Οι δυο πρώτοι μήνες του 2021 φαντάζουν φτωχοί όσον αφορά τις νέες τηλεοπτικές σειρές, καθώς τα δίκτυα δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα σε όλες τις προγραμματισμένες σειρές. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η μίνι σειρά "The Investigation" του Tobias Lindholm, το πανάκριβο αλλά και κάπως αδιάφορο (κρίνοντας από τα promo) "Wandavision" του Disney+, το "Clarice" από το σύμπαν του "Silence of the Lambs" και το "Tribes of Europa" του Netflix.

Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021 (με σειρά πρεμιέρας):

 

"THE GREAT NORTH" Animated Σειρά [FOX]

"The Great North"

"Η ιστορία εξελίσσεται στην Αλάσκα και ακολουθεί την οκογενένεια Tobin, που αποτελείται από τον πατέρα Beef και τα τέσσερα παιδιά του."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Minty Lewis ("Regular Show"), Wendy Molyneux ("Bob's Burgers") και Lizzie Molyneux-Logelin ("Bob's Burgers").

Τις φωνές τους δανείζουν οι Nick Offerman, Will Forte, Paul Rust, Aparna Nancherla, Jenny Slate, Dulcé Sloan, Alanis Morissette και Megan Mullally.

Πρεμιέρα: 3 Ιανουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"LUPIN" [NETFLIX]

Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021

"Ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, που κατηγορήθηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ, ο έφηβος Assane Diop βλέπει την ζωή του να διαλύεται. 25 χρόνια μετά, ο Assane θα χρησιμοποιήσει την συλλογή ιστοριών 'Arsène Lupin, Gentleman Burglar', ως έμπνευση για να εκδικηθεί."

Δημιουργός και σεναριογράφος της γαλλόφωνης σειράς είναι ο George Kay ("Killing Eve", "Criminal"), ενώ στη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου βρίσκεται ο Louis Leterrier ("The Transporter", "The Incredible Hulk").

Πρωταγωνιστούν οι Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Hervé Pierre, Christian Gazio, Soufiane Guerrab, Nicolas Wanczycki.

Πρεμιέρα: 8 Ιανουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"WANDAVISION" [DISNEY+]

Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021 - "Wandavision"

"Η σειρά αποτελεί μια μίξη κλασικής τηλεόρασης και του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, εκεί όπου η Wanda Maximoff και ο Vision, δυο πλάσματα με υπερδυνάμεις που ζουν μια ιδανική ζωή στα προάστια, αρχίζουν να υποπτεύονται πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται."

Δημιουργός της σειράς είναι η Jac Schaeffer ("The Hustle", "Black Widow"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Matt Shakman ("It's Always Sunny in Philadelphia").

Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kat Dennings, Kathryn Hahn, Randall Park, Teyonah Parris, Shane Berengue, Shaun MacLean.

Πρεμιέρα: 15 Ιανουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"FATE: THE WINX SAGA" [NETFLIX]

Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021

"Η σειρά ακολουθεί το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεράιδων που φοιτούν στο Alfea, ένα μαγικό εσωτερικό σχολείο στο Otherworld. Εκεί, θα πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τις μαγικές δυνάμεις τους, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να διαχειριστούν τον έρωτα, τις αντιπαλότητες και τα τέρατα που απειλούν την ύπαρξη τους."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Iginio Straffi ("Winx Club") και Brian Young ("The Vampire Diaries"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Lisa James Larsson ("Britannia"), Hannah Quinn ("EastEnders") και Stephen Woolfenden ("Outlander").

Πρωταγωνιστούν οι Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Freddie Thorp, Precious Mustapha, Eliot Salt, Sadie Soverall, Theo Graham, Jacob Dudman, Eve Best.

Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"LOSING ALICE" [APPLE TV+]

"Losing Alice"

"Η σειρά ακολουθεί την Alice (Ayelet Zurer), μια 48χρονη σκηνοθέτρια, που νιώθει άπραγη ύστερα από την δημιουργία της οικογένειας της. Ύστερα από μια σύντομη στο τρένο, η Alice αποκτά εμμονή με την Sophie (Lihi Kornowski), μια 24χρονη σεναριογράφο femme fatale, που θα την αναγκάσει να παραδώσει την ηθική της ακεραιότητα με αντάλλαγμα την απόκτηση δύναμης και επιτυχίας. Μέσα από το πρίσμα αυτής της γυναίκας Φαουστ, η σειρά εξερευνά τα θέματα της ζήλιας, της ενοχής, του φόβου του γήρατος και τις πολύπλοκες σχέσεις ανάμεσα στις γυναίκες. Αλλά πάνω απ΄όλα, το 'Losing Alice' είναι ένα ερωτικό γράμμα για την γυναίκα σκηνοθέτη, που ακόμη παραμένει μια ασυνήθιστη περίπτωση."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Sigal Avin ("The Ex List", "Irreversible"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί.

Πρωταγωνιστούν οι Ayelet Zurer ("Daredevil"), Lihi Kornowski ("The Commune"), Gal Toren, Yossi Marshek, Shai Avivi, Chelli Goldenberg, Hadas Jade Sakori, Sigalit Fuchs, Nova Doval, Aviva Marks.

Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"BRIDGE AND TUNNEL" [EPIX]

Bridge And Tunnel

"Η σειρά εξελίσσεται στην δεκαετία του 80' και ακολουθεί μια ομάδα αποφοίτων του κολεγίου, που είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν τα όνειρα τους στο Manhattan, την ώρα που παραμένουν γατζωμένοι στην οικειότητα και ζεστασιά της γειτονιάς τους στο Long Island."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Edward Burns ("Public Morals", "Summertime"), ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και όλα τα επεισόδια. Πρωταγωνιστούν οι Sam Vartholomeos, Barrett Wilbert Reed, Erica Hernandez, Caitlin Stasey, Gigi Zumbado, JanLuis Castellanos, Brian Muller, Isabella Farrell και Edward Burns.

Πρεμιέρα: 24 Ιανουαρίου

Δείτε το trailer:


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.