Το ABC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Doomsday"

0

Το δίκτυο ABC παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Doomsday", της νέας τηλεοπτικής σειράς της Carol Mendelsohn.

"Η ιστορία ξεκινά μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν η Αμερικανική κυβέρνηση ιδρύει ένα επιστημονικό επιτελείο που περιλαμβάνει τα πιο δημιουργικά μυαλά απο το χώρο της επιστήμης και το χώρο του θεάματος. Στόχος της ομάδας είναι η πρόβλεψη των πιο ακραίων τρομοκρατικών επιθέσεων και οι καταλληλότερες λύσεις για την αποτροπή τους. Ομως, καθώς οι υποθετικές σκέψεις και ιδέες κρίνονται υπερβολικά επικίνδυνες, η λίστα σφραγίζεται και το πρόγραμμα σταματά. Όμως, όταν προκύπτει μια καταστροφή που είναι βγαλμένη απο τις σελίδες της λίστας, η ομάδα ενώνεται ξανά μετά απο χρόνια, για να αποτρέψει τις καταστροφές που οι ίδιοι σκέφτηκαν."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Mark Bianculli & VJ Boyd ("Justified"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με την Carol Mendelsohn ("CSI") και την Julie Weitz.

Με μια ευφάνταστη υπόθεση και πιθανότατα ένα "χαμηλού κυβισμού" cast, η νέα σειρά του ABC όπως και οι άλλες των ελεύθερων αμερικανικών δικτύων, φαντάζουν να έχουν μείνει έτη φωτός πίσω απο τις τηλεοπτικές παραγωγές των συνδρομητικών δικτύων και των υπηρεσιών streaming.

Την υλοποίηση του πιλότου έχει αναλάβει η Sony TV.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.