Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 6/2

0

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 6/2. Η εβδομάδα που έρχεται φέρνει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τρείς νέες κυκλοφορίες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το "Little Women", το πολύ αξιόλογο δράμα εποχής της Greta Gerwig που έχει αποσπάσει έξι υποψηφιότητες για Oscar και το "Birds of Prey", η ταινία comic της Cathy Yan, που και αυτή έχει σε πρώτο πλάνο γυναικείους χαρακτήρες. Η λίστα συμπληρώνεται απο το "Light of My Life", το ανεξάρτητο και αδιάφορο δράμα του Casey Affleck, η πλοκή του οποίου θυμίζει πολύ το εξαιρετικό "The Road" [2009] του John Hillcoat.

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 6/2.

 

"Little Women"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 6/2
"Η αγαπημένη ιστορία των Αδελφών March, τεσσάρων νεαρών γυναικών που είναι αποφασισμένες να ζήσουν τις ζωές τους με τους δικούς τους κανόνες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Greta Gerwig ("Lady Bird"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στη κλασική νουβέλα της Louisa May Alcott. Πρωταγωνιστούν οι Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern και Meryl Streep.

Δείτε το trailer:


 

"Birds of Prey"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 6/2

"Έχετε ακούσει ποτέ την ιστορία με τον μπάτσο, τον ψυχάκια και την πριγκίπισσα της μαφίας? Το 'Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn' αποτελεί μια διεστραμμένη ιστορία αφηγούμενη απο την ίδια την Harley, με τον τρόπο που μόνο η Harley μπορεί. Οταν ο Roman Sionis, o πιο διαβόητος, νάρκισσος κάκος της Gotham και το δεξί του χέρι ο Zsasz, στοχεύουν ενα νεαρό κορίτσι με το όνομα Cass, η πόλη γίνεται άνω κάτω, αναζητώντας την. Οι δρόμοι των Harley, Huntress, Black Canary και της Renee Montoya, διασταυρώνονται και η αταίριαστη τετράδα δεν έχει πλέον επιλογή απο την μάχη ενάντια στον Roman."

Στη σκηνοθεσία του φίλμ του φίλμ βρίσκεται η Cathy Yan ("Dead Pigs"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson ("Bumblebee") ("Shut In", "Unforgettable"), βασισμένη στους χαρακτήρες των comics Harley Quinn και κάποιους απο το "Birds of Prey".

Στο ρόλο της Harley Quinn βρίσκεται η Margot Robbie ("Suicide Squad"), ο Ewan McGregor ("Trainspotting") υποδύεται τον κακό της ιστορίας Black Mask, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane") στο ρόλο της Huntress, η Jurnee Smollett-Bell ("Underground") στο ρόλο της Black Canary και η Ella Jay Basco ("Veep") στο ρόλο της Cassandra Cain. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Rosie Perez ("Rise"), Chris Messina, Bojana Novakovic, Charlene Amoia, Ali Wong.

Δείτε το trailer:


"Light of My Life"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 6/2
"Το ταξίδι ενός πατέρα και του παιδιού του στα περίχωρα της κοινωνίας ύστερα από πανδημία που εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό της Γης. Καθώς ο πατέρας παλεύει να προστατέψει το παιδί του, ο δεσμός τους – και η ίδια η ανθρωπότητα- δοκιμάζονται."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Casey Affleck, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Casey Affleck, Anna Pniowsky, Tom Bower, Elisabeth Moss, Hrothgar Mathews, Timothy Webber, Thelonius Serrell-Freed, Jesse James Pierce, Tommy Clarke.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.