Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 30/1

0

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 30/1. Η εβδομάδα που ξεκινά περιλαμβάνει τρείς νέες κυκλοφορίες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το "The Gentlemen" του Guy Ritchie και το "The Lighthouse" του Robert Eggers. Αν και το "The Gentlemen" αποτελεί μια επιστροφή στις ρίζες για τον Guy Ritchie, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", αλλά ούτε και με το "Snatch". Ενώ όσον αφορά το "The Lighthouse", το ασπρόμαυρο φίλμ του Robert Eggers δεν είναι για όλα τα γούστα, καθώς πέρα απο τις ερμηνείες των δυο και μοναδικών πρωταγωνιστών, δεν έχει να προσφέρει κάτι το δελεαστικό. Τρίτη και τελευταία επιλογή, αποτελεί το κωμικό "The Extraordinary Journey of the Fakir", μια συμπαραγωγή Ευρώπης-Ινδίας που διαθέτει λίγο απ'όλα (κωμωδία-δράμα-μιούσικαλ).

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 30/1

 

"The Gentlemen"
Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 30/1 "The Gentlemen"

"Η ιστορία ακολουθεί τον εκπατρισμένο Αμερικανό Mickey Pearson (Matthew McConaughey), οποίος έκτισε μια υψηλού προφίλ επιχείρηση μαριχουάνας στο Λονδίνο. Οταν γίνεται γνωστό στην πιάτσα πως ο Pearson σκέφτεται να πουλήσει την επιχείρηση και να αποσυρθεί, αυτά τα νέα θα πυροδοτήσουν σενάρια, μηχανοραφίες και εκβιασμούς, σε μια προσπάθεια να κλέψουν την επιχείρηση με δόλιο τρόπο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος σε μια ιστορία των Ivan Atkinson και Marn Davies.

Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Jason Wong, Christopher Evangelou, Eliot Sumner.

Το "The Gentlemen" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:


 

"The Lighthouse"
Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 30/1 "The Lighthouse"

"Στη δεύτερη ταινία του, ο σταθερά ανερχόμενος Έγκερς, αφηγείται μια ιστορία τοποθετημένη στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890. Σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου, έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και τελικά θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.

Εάν η «Μάγισσα» εξερευνούσε ένα θηλυκό αρχέτυπο τρόμου, τότε ο «Φάρος» εξερευνά τα σκοτεινά ένστικτα των αντρών, όταν αυτοί αφεθούν σε ένα παιχνίδι εξουσίας με κόστος τη δική τους πνευματική ισορροπία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Eggers ("The Witch"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τον Max Eggers.

Πρωταγωνιστούν οι Willem Dafoe, Robert Pattinson και Valeriia Karaman.

Δείτε το trailer:


 

"The Extraordinary Journey of the Fakir"
Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 30/1

"Ο Άτζα, ένας έξυπνος νεαρός φακίρης από τη Βομβάη, ξεκινάει ένα απίθανο ταξίδι, όταν πεθαίνει η μητέρα του, με στόχο να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ του. Ανακαλύπτει τον έρωτα σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ στο Παρίσι, έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο και τους Σομαλούς μετανάστες στην Αγγλία, αποκτά τη φήμη δεινού χορευτή στη Ρώμη και ζει την περιπέτεια μέσα σε ένα αερόστατο που διασχίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα. Στο τέλος, συνειδητοποιεί πως βρήκε τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής – και ποιος θέλει να γίνει στην πραγματικότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ken Scott ("Unfinished Business", "Delivery Man"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Romain Puértolas, Luc Bossi και Jon Goldman, βασισμένοι στη νουβέλα του Romain Puértolas.

Πρωταγωνιστούν οι Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty, Barkhad Abdi, Gérard Jugnot, Ben Miller, Abel Jafri, Sarah-Jeanne Labrosse, Kay Greidanus.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.