Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 26/12

0

Όπως θα περίμενε κανείς, η εβδομάδα των Χριστουγέννων περιλαμβάνει ελάχιστες νέες κυκλοφορίες, καθώς στην Ελλάδα, Χριστούγεννα και σινεμά δεν πάνε ποτέ μαζί. Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες ξεχωρίζουν το "Bombshell", το δραματικό φίλμ του Jay Roach που εστιάζει στην υπόθεση του σκανδάλου του Roger Ailes στο Fox News και το "Spies in Disguise", ενα μάλλον άστοχο animated φίλμ για τους μικρούς φίλους.
Αν και το "Bombshell" ξεκίνησε με οσκαρικές φιλοδοξίες, οι πολύ μέτριες κριτικές που απέσπασε του έκοψαν τη φόρα και πλέον θα πρέπει να αρκεστεί σε υποψηφιότητες μόνο για τις ερμηνείες.

"Bombshell"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 26/12

"Βασισμένο στο αληθινό σκάνδαλο, το 'Bombshell' αποτελεί μια αποκαλυπτική ματιά μέσα στην πιο ισχυρή και αμφιλεγόμενη αυτοκρατορία στην ιστορία των media, το Fox News. Μια εκρηκτική ιστορία των γυναικών που κατάφεραν να ανατρέψουν τον άνθρωπο που το δημιούργησε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jay Roach ("Austin Powers", "Meet the Parents", "Trumbo"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Charles Randolph ("The Big Short"). Πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Alice Eve, Allison Janney, Alanna Ubach, Kate McKinnon, Stephen Root, Connie Britton, Malcolm McDowell.

Δείτε το trailer:

 

"Spies in Disguise"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 26/12

"Ο υπερκατάσκοπος Lance Sterling (Will Smith) και ο επιστήμονας Walter Beckett (Tom Holland) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Walter είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Lance… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Walter στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Lance στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Walter και ο Lance ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Nick Bruno και Troy Quane, ενώ στο σενάριο βρίσκονται οι Brad Copeland ("Arrested Development"), Lloyd Taylor. Τι φωνές τους δανείζουν οι Will Smith, Tom Holland, Karen Gillan, Rachel Brosnahan, Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Stefania Spampinato, Masi Oka, Carla Jimenez.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.