Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 12/3

0

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 12/3. Η εβδομάδα που ξεκίνησε χαρακτηρίζεται από την έλλειψη χολιγουντιανού φιλμ, καθώς η λίστα με τις νέες κυκλοφορίες αποτελείται από ευρωπαϊκές και διεθνείς παραγωγές. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το "The Translators" [Les traducteurs], το γαλλικό δραματικό θρίλερ του Régis Roinsard, ενώ η λίστα συμπληρώνεται απο το αδιάφορο "The Kindness of Strangers" της Lone Scherfig και το εξίσου αδιάφορο "Happy Birthday" ["Fête de famille"] του Cédric Kahn.

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 12/3

 

"The Translators"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 12/3

"Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό. Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι.."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Régis Roinsard ("Populaire"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Romain Compingt ("Divines") και Daniel Presley.

Πρωταγωνιστούν οι Lambert Wilson, Olga Kurylenko, Riccardo Scamarcio, Sidse Babett Knudsen, Eduardo Noriega, Alex Lawther, Anna Maria Sturm, Frédéric Chau, Maria Leite.

Δείτε το trailer:


 

"The Kindness of Strangers"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 12/3

"Στη Νέα Υόρκη, οι ζωές έξι ξένων διασταυρώνονται σε μια μοντέρνα ιστορία συνθισμένων ανθρώπων, που πασχίζουν να βρούν βοήθεια, ελπίδα και αγάπη. Καθώς η αταίριαστη ομάδα ενώνεται, ανακαλύπτουν η απελευθέρωση και ο θρίαμβος βρίσκονται στα χέρια τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Lone Scherfig ("One Day","An Education"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Zoe Kazan, Jay Baruchel, Caleb Landry Jones, Andrea Riseborough, Bill Nighy, David Dencik, Will Bowes.

Δείτε το trailer:


 

"Happy Birthday"

Τι Έρχεται Στο Σινεμά Την Πέμπτη 12/3

"Μια μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στην νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας που γίνεται 70 χρονών. Είναι όλοι εκεί: η μητέρα, ο πατέρας καθώς και οι δυο γιοι τους, ο ένας με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν φέρει μαζί και μια κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που όλοι έχουν πάρα πολύ καιρό να δουν…"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Cédric Kahn ("Trop de bonheur"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Fanny Burdino και Samuel Doux. Πρωταγωνιστούν οι Catherine Deneuve, Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne, Cédric Kahn, Luàna Bajrami, Laetitia Colombani, Isabel Aimé González-Sola, Alain Artur, Joshua Rosinet.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.