"Thor: Ragnarok"

0

"Στο 'Thor: Ragnarok', ο Thor φυλακίζεται στην άλλη πλευρά του σύμπαντος χωρίς το τρομερό σφυρί του και καλείται να δώσει μια μάχη απέναντι στο χρόνο, καθώς πρέπει να επιστρέψει στο Asgard για να σταματήσει το Ragnarok - την καταστροφή της πατρίδας του και το τέλος του πολιτισμού των Asgardians - στα χέρια μιας πανίσχυρης νέας απειλής, της αδίστακτης Hela. Όμως πρώτα θα πρέπει να επιβιώσει ενός θανάσιμου διαγωνισμού-μονομαχίας που θα τον φέρει απέναντι στον πρώην σύμμαχο του και μέλος των Avengers, τον Απίθανο Hulk!."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Taika Waititi ("Hunt for the Wilderpeople", "What We Do in the Shadows"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Eric Pearson ("Agent Carter"), βασισμένος στην ιστορία των Craig Kyle, Christopher Yost και Stephany Folsom.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Idris Elba, Ray Stevenson, Sam Neill, Jeff Goldblum, Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo και Anthony Hopkins.

Το πιο αδύναμο franchise της Marvel επιστρέφει με την τρίτη ταινία, που όπως και οι δυο προηγούμενες διαθέτει μια "οτι να 'ναι" πλοκή και ένα καταιγισμό οπτικών εφέ, που θα προκαλέσει στο νεανικό κοινό ντελίριο και στους μεγαλύτερους επιληψία.

Το "Thor: Ragnarok" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.