Οι Νέες Ταινίες Της Εβδομάδας

0

Μια και μοναδική κινηματογραφική κυκλοφορία για την προτελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού.

"Capone"

Οι Νέες Ταινίες Της Εβδομάδας

"Έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια φυλάκισης ο πιο ισχυρός και διαβόητος μαφιόζος της Αμερικής, Al Capone, στοιχειωμένος (ωσάν άλλος δικτάτορας) από το αιματηρό του παρελθόν, και ταυτόχρονα υποφέροντας από Alzheimer, δημιουργεί στο μυαλό του μια παράλληλη πραγματικότητα, μέσω της οποίας, τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αναζητά την δική προσωπική λύτρωση…"

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Josh Trank ("Chronicle", "The Fantastic Four"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Στο ρόλο του Al Capone βρίσκεται ο Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road", "The Revenant"), ενώ την σύζυγο του Mae, υποδύεται η Linda Cardellini ("Bloodline"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Matt Dillon ("Crash"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Jack Lowden ("Dunkirk") και Katherine Narducci ("The Sopranos").

Το "Capone" του Josh Trank, δεν είναι μια τόσο κακή όσο δυσνόητη (ως και κάποιες φορές ακατανόητη) ταινία. Highlight βέβαια η παραγωγή της ταινίας καθώς και η αμφιλεγόμενη ερμηνεία του Tom Hardy (προσωπικά απήλαυσα πολύ τον Capone ως καριτούρα!)…

Το "Capone" του Josh Trank θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της χώρας στις 20 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Λήδα Ειρήνη Αδάμου

Χαίρετε! Με λένε Λήδα και το όνειρο μου ήταν πάντοτε να ασχοληθώ με μια κάμερα! Καθότι δε διέθετα βέβαια το ταλέντο του σκηνοθέτη, αποφάσισα να κινηθώ διαφορετικά και να ερμηνεύω αυτό που θέλει να μου δείξει ο σκηνοθέτης. Κατά την πορεία μου αυτή συνειδητοποίησα, πως η ερμηνεία ή αλλιώς η κριτική μιας ταινίας, κάθε άλλο παρά υπόθεση υποκειμενική(ανάλογα δηλαδή με την οπτική ματιά του καθενός) είναι! Υπάρχει επομένως μια κατ’ ουσία αντικειμενικότητα στο πως μπορεί να προσεγγίσει κανείς ένα φιλμ. Προσωπικά πιστεύω πως τρεις είναι οι οπτικές του: α) το βλέμμα του σκηνοθέτη β) το βλέμμα του μεμονωμένου θεατή και γ) το βλέμμα του κοινού. Συνεπώς, μόνο μέσα από τη σύνθεση των τριών αυτών οπτικών είναι, κατά τη γνώμη μου, πιθανό να προσεγγίσει κάποιος την αλήθεια, που αντανακλά μια ταινία…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.