“Η ιστορία εστιάζει σε μια γυναίκα (Natalie Portman), η οποία ζητά απο τον πρώην σύντροφο της (Joel Edgerton) να την βοηθήσει να σώσει τον φυγόδικο συζυγό της, απο μια συμμορία που τον καταδιώκει για να τον σκοτώσει.”
Στην σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται πλέον ο Gavin O’Connor (“Warrior”), ο οποίος αντικατέστησε την Lynne Ramsay (“We Need to Talk About Kevin”) που παραιτήθηκε την πρώτη μέρα των γυρισμάτων(!), ενώ το σενάριο που αρχικά είχε γράψει ο Brian Duffield, αναθεωρήθηκε τελικά απο τον Anthony Tambakis (“Warrior”).
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jane Hammond βρίσκεται η Natalie Portman, ενώ στον πρωταγωνιστικό ανδρικό ρόλο που αρχικά είχε ο Michael Fassbender και αργότερα ο Jude Law, βρίσκεται πλέον ο Ewan McGregor.
Πρωταγωνιστούν επίσης οι Joel Edgerton, Noah Emmerich, Rodrigo Santoro, Boyd Holbrook, Alex Manette, Todd Stashwick, James Burnett, Sam Quinn, River Shields, Chad Brummett, Jacob Browne.
Υστερα απο χρόνια ταλαιπωρίας, γεμάτα με αναθεωρήσεις στο σενάριο και αποχωρήσεις σκηνοθετών και πρωταγωνιστών, το πολύπαθο western κυκλοφορεί τελικά στις αίθουσες, όμως η προβληματική παραγωγή του έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της πάνω στο φίλμ.
Το “Jane Got A Gun” θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 11 Φεβρουαρίου.
Δείτε το trailer: