Ξεκινούν Τα Γυρίσματα Στο Remake Του "Flatliners"

0

Υστερα απο αρκετά χρόνια φημών και εικασιών το "Flatliners", το remake της ομώνυμης ταινίας του Joel Schumacher, ξεκινά επιτέλους γυρίσματα.

Η ιστορία της ταινίας εστιάζει πάνω σε μια ομάδα φοιτητών της ιατρικής που φέρνουν τους εαυτούς τους κοντά στο θάνατο, για να καταγράψουν τις εμπειρίες που βιώνει ο άνθρωπος στις τελευταίες στιγμές του. Κατά την διάρκεια των πειραμάτων όμως, οι φοιτητές αρχίζουν να καταδιώκονται απο αμαρτίες του παρελθόντος τους χωρίς να ξέρουν αν αυτό που βιώνουν είναι αληθινό ή παραίσθηση.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Niels Arden Oplev ("The Girl with the Dragon Tattoo" - 2009), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ben Ripley ("Source Code"), βασισμένος στο original σενάριο που έγραψε ο Stephen Susco το 1989. Το remake της Sony, θα επιβλέψουν οι παραγωγοί της original ταινίας Laurence Mark και Michael Douglas.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton και Kiersey Clemens, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην ταινία θα συμμετάσχει και ο Kiefer Sutherland, ο οποίος πιθανότατα θα υποδυθεί την ηλικιωμένη έκδοση του χαρακτήρα που υποδύθηκε στην ταινία του 1990.

Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Στο Remake Του "Flatliners"

Σκηνή απο την ταινία του 1990.

Με αξιόλογο cast και σκηνοθέτη, το remake του "Flatliners" φαντάζει ενδιαφέρον, αν και πλέον η πλοκή στερείται της πρωτοτυπίας που χαρακτήρισε το original φίλμ.

Τα γυρίσματα του νέου "Flatliners" θα ξεκινήσουν σε περίπου μια εβδομάδα στον Τορόντο του Καναδά, ενώ η πρεμιέρα της στις αίθουσες αναμένεται στα τέλη του 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.