Ξεκίνησε Το Casting Για Το "Star Wars" Του Gareth Edwards

0

Σύμφωνα με το THR, η Disney ξεκίνησε το casting για το πρώτο spin-off φίλμ του "Star Wars", που θα σκηνοθετήσει ο Gareth Edwards ("Monsters", "Godzilla"). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το στούντιο αναζητά σε πρώτη φάση την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει έναν απο τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες του νέου φίλμ.

H ταινία του Gareth Edwards, αποτελεί την πρώτη απο τις τρείς ανεξάρτητες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν ανάμεσα στα τρία νέα επεισόδια του "Star Wars" και πιθανότατα θα έχουν ως πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες του Boba Fett, του Han Solo και του Yoda αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, οι επικρατέστερες γυναίκες ηθοποιοί είναι η Αμερικανίδα Rooney Mara, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα απο την αγγλόφωνη διασκευή του "The Girl With The Dragon Tattoo", η Καναδή Tatiana Maslany που διακρίθηκε μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "Orphan Black", και η Αγγλίδα Felicity Jones, η οποία πρίν απο λίγες ημέρες απέσπασε την πρώτη της υποφηφιότητα για Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου, για την εξαιρετική της ερμηνεία στην ταινία "The Theory of Everything".

Την σκηνοθεσία όπως αναφέραμε έχει αναλάβει ο Gareth Edwards, ενώ το σενάριο τελικά θα γράψει ο Simon Kinberg ("X-Men: Days of Future Past"), ο οποίος πρίν απο μερικές ημέρες αντικατέστησε τον Gary Whitta ("The Book of Eli").

Αν και πρός το παρόν η πλοκή της standalone ταινίας δεν έχει γίνει γνωστή, οι φήμες θέλουν την ιστορία να εστιάζει σε μια ομάδα μισθοφόρων που σχεδιάζουν να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.

Η ταινία που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.