Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του "Steve Jobs"

0

Υστερα απο μια πολύχρονη προετοιμασία με αλλαγές τόσο στους πρωταγωνιστές όσο και πίσω απο τις κάμερες, το "Steve Jobs" ξεκίνησε τα γυρίσματα και μάλιστα σε μια ιστορική τοποθεσία. Το βιογραφικό δράμα που εστιάζει στη ζωή του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, ξεκίνησε τα γυρίσματα του στο Los Altos της California, εκεί όπου ο Jobs και ο συνάδελφος του Steve Wozniak κατασκεύασαν τον πρώτο υπολογιστή Apple, στο γκαράζ του σπιτιού των γονιών του.

Στην σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται πλέον ο Danny Boyle ("Slumdog Millionaire", "Trainspotting") ο οποιος αντικατέστησε τον David Fincher, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Aaron Sorkin ("The Social Network", "The Newsroom"), βασισμένος στην βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Steve Jobs θα βρεθεί Michael Fassbender ("X-Men: First Class", "Prometheus"), τον Steve Wozniak θα υποδυθεί ο Seth Rogen, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg και πιθανότατα η Kate Winslet.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα γυρίσματα στο Los Altos θα ολοκληρωθούν σύντομα και η παραγωγή θα μεταφερθεί στο San Francisco.

Αν και το νέο εγχείρημα έχει κάπως κουράσει με τις συνεχείς μεταβολές στη σύνθεση του, η παρουσία του Danny Boyle στο τιμόνι και του Fassbender στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προϊδεάζει για κάτι αξιόλογο και σίγουρο πολύ καλύτερο απο την ταινία "Jobs" που κυκλοφόρησε το 2013.

Δείτε το βίντεο απο την προετοιμασία των γυρισμάτων στο "διάσημο γκαράζ", στο Los Altos της California:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.