Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του "London Has Fallen"

0

Πρόκειται για την συνέχεια της ταινίας "Olympus Has Fallen", που κυκλοφόρησε το 2013 με σκηνοθέτη τον Antoine Fuqua και πρωταγωνιστές τους Gerard Butler, Aaron Eckhart και Morgan Freeman.

Η δεύτερη ταινία του franchise που είναι ένας συνδυασμός απο “Die Hard” και “24”, εξελίσσεται αυτή τη φορά στο Λονδίνο, όπου ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας του Mike Banning (Gerard Butler), συνοδεύει τον Πρόεδρο (Aaron Eckhart) και τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου (Morgan Freeman), στην κηδεία του Βρετανού Πρωθυπουργού.

"Η ιστορία ξεκινά στο Λονδίνο, εκεί όπου ο Βρετανός Πρωθυπουργός απεβίωσε κάτω απο μυστηριώδεις συνθήκες. Η κηδεία του θα συγκεντρώσει όλους τους ηγέτες του δυτικού κόσμου. Ομως αυτό που ξεκινά σαν το πιο προστατευμένο γεγονός του κόσμου, θα εξελιχθεί σε ένα θανάσιμο σχέδιο εξολόθρευσης των πιο ισχυρών ηγετών του κόσμου, την καταστροφή κάθε μνημείου της Βρετανικής πρωτεύουσας και την εξάπλωση μιας τρομακτικής προοπτικής για το μέλλον. Μόνο τρείς άνθρωποι μπορούν να σταματήσουν αυτό το σχέδιο: ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ανυπέρβλητος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και ένας Βρετανός πράκτορας της MI-6, που δεν εμπιστεύεται κανέναν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Babak Najafi ("Easy Money II: Hard to Kill"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Creighton Rothenberger ("Olympus Has Fallen", "The Expendables III"), Christian Gudegast ("A Man Apart") και Katrin Benedikt ("Olympus Has Fallen").

Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Morgan Freeman, Angela Bassett, Aaron Eckhart, Melissa Leo, Radha Mitchell, Robert Forster, Finley Jacobsen, Dylan McDermott, Rick Yune, Cole Hauser, Phil Austin.

Με αξιόλογο cast αλλά χωρίς τον Antoine Fuqua στο τιμόνι, η δεύτερη ταινία του franchise υπόσχεται πολλές εκρήξεις αλλά και ένα ακόμη υπερβολικό και εξωπραγματικό σενάριο.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν εχθές στο Λονδίνο, ενώ η κυκλοφορία της είναι προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.