Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του "Knights of the Round Table"

0

Πρίν απο ένα χρόνο, είχαμε αναφερθεί στα σχέδια της Warner Bros. για την δημιουργία ενός νέου franchise γύρω απο την ιστορία Βασιλιά Αρθούρου. Ενα εγχείρημα που αν και φάνταζε υπερβολικό αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό καθώς εχθές ο Guy Ritchie, μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας.

Στην σκηνοθεσία της ταινίας που αναμένεται ιδιαίτερα σκοτεινή και πολύ διαφορετική απο τις προηγούμενες εκδοχές, βρίσκεται φυσικά ο Guy Ritchie ("Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold ("Awake").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βασιλιά Αρθούρου βρίσκεται ο Charlie Hunnam ("Sons of Anarchy", "Pacific Rim"), στο ρόλο του Μάγου Merlin βρίσκεται ο Djimon Hounsou ("Gladiator", "Blood Diamond"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Eric Bana ("
Hulk", "Troy", "Hanna"), Astrid Berges-Frisbey ("I Origins"), Mikael Persbrandt ("The Hobbit: The Desolation of Smaug") και ο Jude Law στο ρόλο του κακού της ιστορίας.

Η ταινία του Guy Ritchie αναμένεται να είναι η πρώτη απο τις έξι που θέλει να κυκλοφορήσει η Warner Bros. με θέμα τον Βασιλιά Αρθούρο, ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο και ριψοκίνδυνο εγχείρημα, το μέλλον του οποίου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό απο την επιτυχία της πρώτης ταινίας.

Το "Knights of the Round Table" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, στις 22 Ιουλίου του 2016.

Charlie Hunnam και Guy Ritchie στην πρώτη μέρα των γυρισμάτων:

 Knights of the Round Table

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.